Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szégyenlem a fogyókúrám....

Szégyenlem a fogyókúrám. Akkor most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nagy divattá vált a fogyókúrázás az elmúlt pár év(tized?)ben és mindig is utáltam a koplaló (és vékony) lányokat. Nem vagyok kövér, de szeretnék lefogyni, feszesedni, szépülni, van rá most éppen okom, de nem eszement :). Nem koplalok!!! De az a helyzet hogy a barátaim és a szüleim előtt ezt nagyon szégyenlem és nem akarom, hogy tudják. Hülyén néz rám anyám, amikor elmegyek futni vagy nem kérek vacsit és iszonyatosan idegesít, mert olyan a nézése, hogy "Ugye nem vagy beteg?" Nem mond semmit, de tudom mit gondol. A barátaim hasonlóan.

Ti mit csinálnátok? Én csak nem akarom, hogy azt higgyék probléma van velem, mert erről szó sincsen! Ha meg kijelenteném hogy fogyókúrázok (én nem is így hívnám amúgy..) akkor valószínűleg hülyének néznének. Eltökéltem magam, de nem tetszik ahogy rám néznek.

2011. nov. 7. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is ha rendesen fogyni akarsz, akkor ne hagyd ki a vacsorát, mert attól nem fogysz, söt.

Másodszor ha el akarsz kezdeni sportolni, akkor ne azzal indokold, hogy fogyni akarnál, hanem hogy szükséged van több mozgásra, meg az egészségedet meg akarod örizni.

Harmadszor étkezz renddszeresen, de figyelj oda a mennyiségekre, meg arra, hogy ami erösen hizlal, abból egyél kevesebbet.

Igy meg lehet csinálni, hogy a család nem veszi észre, hogy fogyni akarsz, hanem megszokja, hogy valamennyivel kevesebbet eszel, többet mozogsz, anélkül, hogy feltünö lenne.

2011. nov. 7. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. És tulajdonképpen ez az amit csinálok már egy ideje (már fogytam kb 4-5 kilót), hogy kevesebb hízlalót eszem és iszonyatsok gyümölcsöt-zöldséget, és mondom, nem éhezem, csak a szüleim mindig nagyon későn vacsiznak, kb már majdnem alszom amikor szólnak, hogy egyek velük.

Csak néha célzott beszólogatás megy: "Olyan szerencsések vagyunk hogy mi még zsírosból is sokat ehetünk, miért nem eszel még kolbászt a saláta helyett." Megalázónak érzem kicsit, de attól még jó tanács volt amit írtál, ugyhogy köszönöm!

2011. nov. 7. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsönek igaza van, jók a tippek.

Az elmúlt évben fogytan ilyen módszerrel 10 kg-ot, pedig minden étkezést a családommal együtt fogyasztottam, ugyanazt ettem, amit a többiek, csak kicsit szelektáltam, hogy miböl eszek többet, miböl kevesebbet, ezen kivül valamennyivel kevesebbet szedtem a tányéromra. Senkinek nem tünt fel, csak egy idö múlva arra figyeltek, hogy az alakom jobb lett.

2011. nov. 7. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha este nem akarsz a nehezebb ételekböl enni, akkor ne azt mondd, hogy nem akarod megenni, hanem ha késön eszed, akkor nem tudsz aludni, mert fáj a hasad vagy rosszat álmodsz töle.
2011. nov. 7. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:

18 éves korodban hagyd el ezt a hátteret. nem lehet mást kezdeni, esetleg megtanulod lesz.arni az embereket, de ha a veled közvetlen együtt élők azt várják tőled, hogy legyél gyenge és zsíros, ÉS téged ez érdekel, akkor lépj le amint tudsz.

mondjuk nem értem miért kell ennyire figyelemmel lenni szüleid baromságaira, ha már eleget ettél nem tudnak kolbászt tömni beléd, te meg (nem vagy egyedül, az emberek érzékeny kis lények) egyszerűen zavartatod magad, esetleg szokj le erről.

2011. nov. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!