Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem a fogyókúrám alatt,...

Bűnöztem a fogyókúrám alatt, hogyan kompenzálhatnám ezt?

Figyelt kérdés
Fogyózom +intenziven sportolok egy ideje,nem jelentős a túlsúly (10kg +),de szeretnék ellene tenni. A problémám az,hogy vendégségben voltunk és a diétámmal össze egyeztethetetlen dolgokat fogyasztottam (az illem úgy kivánta):Ittam két stampó mézes pálinkát és gyrost (csirkemellből)tortilla tekercsben +utána kis fagyit.Nem akarom veszélybe sorolni,amit eddig a fogyásban elértem.Szerintetek ha ma már nem eszem,csak zöld teát iszom ill. holnap csak zöldség lesz napirenden,kompenzálható a dolog?
2011. jún. 13. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

de ez koplalás, alig ettél ma és bűntudatod van

egy gyrosban meg semmi egészségtelen nincs, hús és zöldség az egész

2011. jún. 13. 16:13
 12/19 A kérdező kommentje:
+ a fehérjebevitelre is odafigyelek,tudom,hogy ez fontos (csirkemell, hal ,szója,stb).
2011. jún. 13. 16:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem a hús és a zöldség váltotta ki a "bűntudatot",hanem a tortilla és a fagyi.De ha azt mondod ez még belefér,akkor ez megnyugtat :).
2011. jún. 13. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:
tegnap mit ettél?
2011. jún. 13. 16:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Részletesen?Reggel ettem kétszersültet sonkával paradicsommal,10-körül korpovit kekszet+almát ,ebédre zöldségsalátát csirkemellel,délután Nestlé fitnes-t 1,5 %-os tejben,vacsorára sült csikecombot párolt rizzsel.A folyadék fogyasztásról is gondoskodom,megiszom kb 2,5 liter zöld teát vagy ásványvizet.Ez gáz szerinted?
2011. jún. 13. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:

nem ez egész jó egy 50 kg-os tininek, némi sport mellett

nem értem viszont, akkor mi a problémád a mai nappal? 1 tortillába, ami kb 50 g és egy kis fagyiba nem fogsz belehalni...egyél rendesen délután és vacsorára is

2011. jún. 13. 17:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát én messze vagyok az 50 kg-tól (nem is akarnék annyi lenni :P ),de a tini koromtól is. Az a 10 kg még a terhességem után maradt rajtam,ami nem most volt,de most lett számomra igazán zavaró.De megszabadulok tőle,az biztos ;).
2011. jún. 13. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:

akkor pláne nem értem, minek viselkedsz úgy, mint egy anorexiás tinilány ;)

linkelj egy képet magadról, fej nélkülit felöltözve

2011. jún. 13. 17:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Én nem tudom , melyik válaszom utalhat egy anorexiás kislány gondolkodásmódjára??? Szerintem egyik sem!Én tudom ,hogy koplalással nem lehet egészségesen fogyni.Mint már irtam,nem éheztetem magam,pont ezért nem vágtam bele önsanyargató diétákba.Szerintem egészséges életmód +sport a fogyás titka.Nem akarok vitába bonyolódni,de azért köszönöm a válaszokat!!! :)
2011. jún. 13. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!