Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Ez nagyon sok volt? :S

Bűnöztem! Ez nagyon sok volt? :S

Figyelt kérdés

Szóval, egészségesen élek, mondhatni "diétázom". 175 cm és 51 kg vagyok, de ma sajnos megkívántam a csokoládét, amiből rögtön együltőhelyemben magamba tömtem fél táblával... Nagyon szégyellem magam, mit csináljak?

21/L

2009. dec. 9. 16:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem kell. :) Amúgy sovány vagy, 5 kg-ot jó lenne felszedned. :(
2009. dec. 9. 16:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Fuss egy kört a ház körül...;)
2009. dec. 9. 16:59
 3/16 anonim válasza:
100%

Én is diétázom. Nagyon ritkán eszem csokit de ha néha nagyon megkívánom akkor nem bírok ellenállni:). A baj csak az hogyha én elkezdem akkor általában a táblából nem marad :S.

Én ilyenkor egy kicsit többet mozgok mondjuk 10 perccel többet tornázom h ne legyen olyan nagy bűntudatom.

2009. dec. 9. 17:01
 4/16 anonim válasza:
100%

Alacsonyabb és nehezebb vagyok mint te, és mégis tök vékony vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

amúgy én is imádom a csokit .

2009. dec. 9. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én most rettenetes bűnözésbe kezdtem, mert egy nagy tál puding áll előttem, és mind meg akarom enni :) A méretek kb ugyanazok, és képzeld, sokan cikiznek, hogy milyen sovány vagyok, igazán ennem is kellene valamit. És minden ilyen jellegű "bűnözéssel" reménykedek egy-két feljövő kilóban. Ajánlom, hogy te is kezdj bele a "bűnözésbe", mert nagyon sovány vagy.
2009. dec. 9. 17:21
 6/16 Manócska'90 válasza:
100%

Szia!

Én 170 cm vagy. Néhány hónappal ezelőtt még 51 kg voltam, mint te, és nagyon vékony voltam - pedig 5 cm-rel alacsonyabb vagyok, mint Te.

Most 58 kg-ot "nyomok" és most vagyok jó. Igaz, tornáznom kellett volna, hogy szép legyen a hasam, de ettől függetlenül sincs rajtam felesleg.

Ebből csak azt akartam kihozni, hogy sztem is nemhogy fogynod, inkább enned kéne és úgy tornázni. Akkor csinásodnál és mégsem vékonyodnál! Lehet persze ettől egészségesen étkezni, de 175 cm, 51 kg mellett az csoki csak jót tett Neked!

2009. dec. 9. 17:22
 7/16 anonim válasza:
77%
Tévhit, de a csoki nem hízlal.
2009. dec. 9. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kerdes ez maga a vicc:-D:) en 177 centi vagyok es most 68kg, de 65nel vagyok nagyon csinos,de igysincs buntudatom pedig 5celebrations csokit ettem meg most,igaz ma csak 2 szendvicset ettem eddig:-D Ne aggodj csajszi, szerintem tuti csinos vagy!!! 21/L
2009. dec. 9. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

szia

fél tábla csokitól nem lesz bajod!

én tegnap megettem 2 táblával..:S utána nagyon mérges voltam magamra:( többet ilyet nem csinálok az biztos!

2009. dec. 9. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
utolso aranyos vagy, nyugi mindenkivel neha megesik,hogy kicsit rator az eves, dehat ha nem tor rad minden 2oraban akkor semmi bajod nem lesz,gondolom akkor ma mar vacsizni sem mersz,pedig nyugodtan vacsizhatnal!!!!:-)21/L mar irtam
2009. dec. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!