Nagyot bűnöztem? Nem akarom elrontani.
Fogyókurázom, közben edzek is 1 héten 3-4x. A mai napon nem voltam, reggel gyümölcsöt ettem, mire hazajöttem a vacsora hurka-kolbász volt sültkrumplival.
Kolbászból ettem egy vékony darabot és kis hurkát kevés sültkrumplival. Persze zsírban sűlt az étel:S
Kicsit elkeseredtem, bánom, hogy megettem..:S
Ha egész nap csak gyümölcsöt ettél ne csodálkozz ha kiéhezel valami normális kajára. (a gyümi csak nasi)
Én mindent eszek, mégis sokat fogytam (kis súlyból!), több, mint 10 kilót. A lényeg a mennyiség.
Egy kis kolbász még nem a világ. Nálam még a szalonna is lecsúszik. :)
Nem kell kiéheztetni magad, mert aztán a levegőtől is hízni fogsz.
Én nem hiszek egyik fogyókúrás módszerben sem. Marhaság!! Elkezdesz koplalni, lefogysz jó sokat, majd amikor vége, kopognak a szemeid valami rendes kajáért egészen addig, míg nem falsz be egy nagy adag fagyi kelyhet, hurkával, kolbásszal, szalonnával, stb. és kezdheted előlről az egészet. Én amondó vagyok, hogy egyél amit akarsz, de tényleg bármit, csak a mennyiségre figyelj. A sportolást meg semmiképpen ne hagyd abba. Igyál sokat és ennyi. Max. annyi kikötés nem árt, hogy a zsíros és nagyon cukros kajákkal óvatosan bánj és este 6 után ne nagyon egyél (gyümölcsöt se).
Természetesen folytathatod a fogyókúrádat úgy is, ahogy eddig tetted (ez esetben sem lesz az ég világon semmi bajod attól az egy karika kolbásztól) de azért nem árt, ha közlöd a családtagjaiddal (néha többször is lehet bennük tudatósítani), hogy fogyókúrázol és ne kínozzanak ilyen vacsorákkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!