Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend a fogyáshoz?

Jó ez az étrend a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Reggelre:pufasztott risz

Délben:egy alma

Ebédre:Hal és saláta

Estére:gyümölcs

16 éves lány vagyok 168 magas és 74 kg. Elhatároztam magam és annyira boldog vaygok mikor az eredmény "lebeg" a szemem előtt :) Remélem menni fog :D

2014. febr. 13. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Talán több húst, tojást és zöldséget egyél, hogy ne csak lebegjen a célod hanem el is érd.
2014. febr. 13. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem de ez melett természetesen sportolnék napi 1 és fél órát+2 liter viz minden nap(futás,bicikli,hasizom) és a felesleg a hasamon van. Kb mennyi idő,ha lelkiismeretesen cscinálom és nem csapom be magam,az eredmény eléréséig?
2014. febr. 13. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen eredményt szeretnél elérni?

Heti 0,5 - 1kg fogyást lehet egészségkárosodás nélkül, normális módon tartani.

Reggeli puffasztott rizst és délben egy almát személyes véleményem szerint 1-2 hétnél nem fogod tovább bírni, így vagy mielőbb áttérsz normális reggelire (például tojás rántottára zöldségekkel) vagy teljesen össze fog omlani a 'diétád'.

De ez csak személyes vélemény, nem feltétlenül igaz.

2014. febr. 13. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Borzasztóan kevés. Az 1000 kalóriát sem éri el, ráadásul mellette még sportolni is akarsz. Hosszabb távon ezt 100%, hogy nem fogod bírni és csak az lesz a vége, hogy a dupláját szeded vissza. Nem rosszindulatból mondom, ez sajnos így van. Én is megjártam már párszor.
2014. febr. 13. 18:55
 5/5 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nagyon kevés. Tarthatnád a korábbi étkezési szokásaidat, csak figyelj oda, hogy kevés cukrozott és finomított ételt fogyassz, és mellette inkább mozogj sokat! A drasztikus fogyókúra megviseli a szervezetet, és felborítja az anyagcserét, ami csak további problémák okozója lehet.
2014. febr. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!