Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok lefogyni?

Miért nem tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

Egy héten 3x van tesiórám, szertorna edzésre járok heti 1x 1 órát, úszok heti 1x 1 órát, és gyógytesizek heti 2 órát. Emellett bicajozok országúti kerékpárral. Egyszerűen nem tudok lefogyni. Sőt most híztam is egy csomót a karáscony miatt. Suli időben 2x eszek egy nap, 9óra körül és amikor hazaérek ált 4-5kor. Nem eszek sokat.

163cm, 68kg. 18/L

2014. jan. 5. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

A sportot hagyjuk is, mert nem attól lehet fogyni, hanem a táplálkozástól.

Te pedig szarul táplálkozol! Ki hallott már ilyen hülyeséget, hogy valaki csak kétszer eszik egy nap? Ez nevetséges!

2014. jan. 5. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem egészségesen eszel. Biztosan sokat eszel abban a két étkezésedben, mert természetesen ki van éhezve a szervezeted. A reggeli nagyon fontos! 5-6-szor kéne enned egy nap keveset. És az összetételére is kell figyelni. Te miket eszel?
2014. jan. 5. 19:33
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt eszem amit a többiek is a családban. Nem szoktam édességeket enni, max suliba hordok néha ha anyám azt vesz.

Szénsavas üdítőket, teát nem iszok mert árt a fogaknak.

Vizet iszok, suliban egy kis szörppel. Általában 1 max 2 zsömlét viszek iskolába. Sajnos nem tudom megoldani h hamarabb egyek, mert alapból 4-5-re érek haza a sok edzés miatt, ráadásul bejárós is vagyok. Vonattal utazgatok, amik óránként járnak. Otthon általában levesek vannak. Töltelék (borsó) leves,húsleves, karfiol leves, néha paprikás krumpli, gulyásleves, rakott krumpli, bableves. Mást nem szoktam enni. 2 hetente néha anyukám csinál valami süteményt, abból is eszek /nem túl sokat/.

2014. jan. 5. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Ismered azt a mondást,hogy "Az vagy,amit megeszel!"? Most mondjam azt,hogy sz@.rt eszel...?

Amit itt összehortál kajálásként,még egy nem sportoló szintjén sem alkalmas a test táplálására.

2014. jan. 5. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Szarokat eszel! Ennyi a sztori.
2014. jan. 5. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Húsokat kellene enned; csirkemellet, pulykamellet, nyúlhúst, sovány marhahúst. Meg sok halat. Mehetne még tojás, sovány sajtok és túró.

Szénhidrátnak egy nagyon kevés rizs vagy zab.

És rengeteg zöldség.

Te meg zsemlét eszel, aminek az égvilágon semmi értelme, mert nulla a hasznos tápanyag tartalma!

A leves ugyanez a kategória, egy zsíros lötty, amiben nincs semmi. Ja, hogy a krumplilevesben van krumpli?! Tényleg! Nagyon hasznos is az. A háborúban ettek ilyet, amikor nem volt jóféle hús!

2014. jan. 5. 19:59
 7/14 A kérdező kommentje:

Tudom h rosszul táplálkozok. A szüleim ezt eszik, és nem tudom őket meggyőzni h máshogy étkezzünk. Szar helyzetben vagyok, mert pénzt nem kérhetek tőlük, h én máshogy táplálkozzak, mert nem adnak. Nem kellene lehurrogni a másikat. Ezt megköszönném, mivel roppant érzékeny ember vagyok.

Köszönöm.

2014. jan. 5. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hurrogunk le, csak leírtuk, hogy miért nem tudsz lefogyni.
2014. jan. 5. 20:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Jól van, nem érdekel. Máskor is megtapasztaltam h az emberek milyen tapintatlanok. Nem ez volt az első. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm és meg a zöld kezecske.
2014. jan. 5. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2014. jan. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!