Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni, de nem...

Szeretnék lefogyni, de nem tudom, hogyan?

Figyelt kérdés

Próbálok odafigyelni az étkezéseimre, megpróbálom elhagyni az esti vacsorát,és kevesebbet eszem, akkor van rá esély, hogy pár kiló lemenjen?

Mozgásra sajnos nincsen időm, pedig tudom,hogy kellene...de nem megy, egyszerűen munka,család mellett, nem fér bele:-(

2014. jan. 4. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszulát! A vacsorát pedig ne hagyd el!
2014. jan. 4. 14:43
 2/10 anonim válasza:

Hát én is régóta fogyozni probalok de ezzel nem sikerult...egyet probalj ki! Rízsdiéta csak rizs kemeny de hatasos 1 het 4 kilo es tenyleg! Viszont edzeni muszaly ugy nem fog sikerulni nagyon... probalj idot szakitani! Neharagudj az ekezetert.

Olvasd el a reszleteket erdemes belekezdeni!

2014. jan. 4. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Én nem fogadnék el olyantól tanácsot, aki még a "muszáj" szót sem tudja helyesen leírni...

Nekem az egyik barátnőm azt mondja, nagyon bevált neki a vacsora elhagyása, de én nem hiszek benne.

Családdal együtt egy jó biciklizés, kutyasétáltatás hétvégenként? Több, mint a semmi.

2014. jan. 4. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Rizsdiéta,aha. Tudod miből fogytál 4 kg-t? Izomból meg az agyadból.
2014. jan. 4. 14:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A sárga kapszulát már töltöm is!:-)

Van sétálás,mozgok a munkahelyemen elég sokat, de nem mozdulnak a kilók. Ezért gondoltam, hogy elhagyom a vacsorát, és kevesebbet eszem mindenből.

Kimondottan koplalni, és csak egy oldalúan táplálkozni nem szeretnék...nekem a rizsdiéta nem menne, mert ha a diétának vége, visszajönnének a kilók.

2014. jan. 4. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mennyire vagy túlsúlyos, de 10-20 fekvőtámaszt 10-20 guggolással + 1 percet lógni egy gerendán vagy fán senkinél nem vehet igénybe 10 percnél többet...és ez legalább már valami, mert ha 3 hónapig mindig egy picit többet csinálsz utána nem tudod abbahagyni a napi edzést...e nélkül meg ne is álmodj, hogy le adsz 10 dekát is, mert a tested hozzád idomul, amit csinálsz ahhoz, ha nem mozogsz nem lesz vékony, karcsú, mert nem lényeges az izomzatodnak, hogy elbírja-e hosszútávon vagy sem.
2014. jan. 4. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne csinálj rizs diétát!! Megfogod bánni, hidd el nekem. Tapasztalatból beszélek. Ne hagyd el a vacsorát sem, csak olyanokat egyél ami egészséges. Hús, hal, tojás, zöldség, magvak...stb. Biztosan tudod mi tartozik ezek közé :) Ha eddig nagy adagokat ettél, akkor arra is figyelj, hogy kevesebbet egyél. A sport nagyon nagyon fontos. Valahogy próbáld megoldani. Rásegít a fogyásra :)
2014. jan. 4. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én naponta 5x eszem és sikerült fogynom 7 kilót,nehéz volt az elején,de most már megszoktam. Cukrot és fehérlisztet elhagytam amennyire csak lehet. És ennél nincs az,h alig várom már,h lefoggyak annyit,amennyit szerettem volna,h befejezhessem a diétát,m ez pont nem a koplalásról szól,hanem a helyes táplálkozásról. Vacsorát se kell elhagyni,csak keveset és a megfelelőt kell enni.
2014. jan. 4. 15:07
 9/10 anonim válasza:
Mi az a SÁRGA KAPSZULA?
2014. jan. 4. 16:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,hogy válaszolt, és segített nekem!!

Kedves utolsó:Beírtam a keresőbe, hogy sárga kapszula...egy letölthető könyv, már olvasgatom!:-)

2014. jan. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!