Szeretnék lefogyni, de nem tudom, hogyan?
Próbálok odafigyelni az étkezéseimre, megpróbálom elhagyni az esti vacsorát,és kevesebbet eszem, akkor van rá esély, hogy pár kiló lemenjen?
Mozgásra sajnos nincsen időm, pedig tudom,hogy kellene...de nem megy, egyszerűen munka,család mellett, nem fér bele:-(
Hát én is régóta fogyozni probalok de ezzel nem sikerult...egyet probalj ki! Rízsdiéta csak rizs kemeny de hatasos 1 het 4 kilo es tenyleg! Viszont edzeni muszaly ugy nem fog sikerulni nagyon... probalj idot szakitani! Neharagudj az ekezetert.
Olvasd el a reszleteket erdemes belekezdeni!
Én nem fogadnék el olyantól tanácsot, aki még a "muszáj" szót sem tudja helyesen leírni...
Nekem az egyik barátnőm azt mondja, nagyon bevált neki a vacsora elhagyása, de én nem hiszek benne.
Családdal együtt egy jó biciklizés, kutyasétáltatás hétvégenként? Több, mint a semmi.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A sárga kapszulát már töltöm is!:-)
Van sétálás,mozgok a munkahelyemen elég sokat, de nem mozdulnak a kilók. Ezért gondoltam, hogy elhagyom a vacsorát, és kevesebbet eszem mindenből.
Kimondottan koplalni, és csak egy oldalúan táplálkozni nem szeretnék...nekem a rizsdiéta nem menne, mert ha a diétának vége, visszajönnének a kilók.
Köszönöm szépen mindenkinek,hogy válaszolt, és segített nekem!!
Kedves utolsó:Beírtam a keresőbe, hogy sárga kapszula...egy letölthető könyv, már olvasgatom!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!