Nagyon meghíztam, hogyan tudnék lefogyni?
Mióta abgytam a sportot 25 kg híztam 53 kiló voltam fél éve akkor. Sem voltam az a sovány de olyan pont jó aztán abbaha.gytam a sportot plusz elég rendesen elkezdtem chipset + nasikat zabálni
Cukros üdítőket inni.egész nap semmit nem mozogtm khíztam a ruháimat is.a munkám ú lő munka reggel 8-20ig .nincs időm sportolni de valami otthoni mozgást ha lehtne tudnátok tanácsolni mert csak hízok
Nem arról van szó, hogy nem segítek, de ha egy kicsit lejjebb görgetsz, akkor nem kéne leírni hatvanadszorra hogy mit kell csinálni az egészséges fogyáshoz...
De akkor leírom mégegyszer :) Tehát, a cukros ételeket, italokat, zsírós kajákat hagyd el, amennyire csak tudod. Igyál sok vizet, teát. Minden egészségtelen nassolni valót felejts el. Sokat híztál, rövid idő alatt, tehát rengeteget ehettél. Az adagokat csökkentsd és a fehérjét növeld meg (hús, hal, tojás...) a szénhidrátot csökkentsd.Sok zöldség. Tölts le valami torna videót az internetről és azt csináld. Meglátod, olvadni fognak rólad a kilók, ha betartod :)) De olyan étrendet alakíts ki, amit egy életen át csinálsz. Mert a fogyókúrának semmi értelme.
"elég rendesen elkezdtem chipset + nasikat zabálni" "Cukros üdítőket inni.egész nap semmit nem mozogtm"
Ott a kérdésben a válasz, amin változtatni kell.
szerintem már azzal rengeteget segítenél magadon ha csak a nasikat chipseket cukros üdítőket (kávé/tea is cukor nélkül ha iszol) elhagynád.
mivel ilyen gyorsan híztál meg jó sokat ehettél, biztos ki van tágulva a gyomrod szóval nem lenne értelme rögtön egy 1200 kalóriás étrendet elkezdeni. előbb próbáld ki, hogy ezeket befejezed, és iszol minden nap MINIMUM 2 liter szénsavmentes ásványvizet!
egyébként meg annyi a lényeg hogy tésztát krumplit kenyeret ne egyél, egyél sok fehér húst sok zöldséggel. :) hajrá!
pont ugyanez van nalam is :D 50 kg voltam, es most vagyok vagy 68 kg. Ulomunkat vegzek, es belejottem az evesbe. Szeretem a cukros uditoket is, mint a gyumolcsleveket.
Sportolni nekem sincs idom.
En is egyre csak hizok. Ruhaimbol gombolyodik ki a hasam. Mondjuk az nem zavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!