Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghíztam, miután abbahagytam...

Meghíztam, miután abbahagytam a dohányzást! Hogy lehet lefogyni dohányzás nélkül?

Figyelt kérdés

Már 4 éve nem tudom visszanyerni a régi súlyomat,bármit csinálok! Azelőtt nem voltak súlyproblémáim,amikor bagóztam,de már nem bírom elviselni a cigit,rosszul vagyok tőle,bár tudom,attól vissza tudnék fogyni! Más hatásos módszert tudtok?

Még mielőtt valaki okoskodna,hogy a hízás más okból ered,elmondanám,hogy ez egészen biztos,hogy a cigi mellőzése miatt van,mert ez a harmadik leszokásom,mindhárom alkalommal sokat híztam,majd visszaszokásnál le is fogytam...de most nem akarok,és nem is tudok visszaszokni a cigire,mert rosszul vagyok tőle...

2012. nov. 25. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:

nagyon jól tetted, hogy leszoktál. tudatosítani kell magadban, hogy mind a dohányzás, mind a nassolás (amitől feltételezem, hogy meghíztál) pótcselekvés, orális fixáció.... a szájjal történő tevékenységek jó érzetet okoznak, és ha az egyikkel leállunk, jön helyette egy másik. azt javaslom, hogy ennek tudatában foglald el magad sok mindennel, legyél tevékeny, járj társaságba, sportolj. ha meg mindenképp nassolnod kell, jöhetnek az egészséges dolgok, amiket ebben a topikban unásik ismételgetnek: zöldségek, túró, csirkehusi... bár az étrendedről nem írtál, a legjobb, ha a főétkezéseidet is rendbe teszed. én is nagy zabagép vagyok, tudom ajánlani a sárgarépacsíkokat, és a zsiradékmentes natúr levest (mindenféle zöldség és csirkehusi felfőzve fűszerekkel és némi natúr joghurttal/kefirrel) meg mindennféle egyéb zöldséget nassolni. hajrá!

20l

2012. nov. 25. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet,nem vagyok nassolós,csak a süti a gyenge pontom,de abból se eszek többet,mint régen,szerintem inkább az van,hogy el vagyok lustulva.Amióta nem cigizek,sokkal fáradékonyabb vagyok,és 4 év után talán mostanában van az,hogy kezdek picit jobb kondiban lenni,de az elmúlt években olyan "elvonási tüneteim" voltak,mint rosszullétek,szédülés,gyomorfájás,állandó álmosság...pedig nem kívántam a cigit,csak a szervezetem hozzászokott,ezért miután mellőztem a bagót felborult az egyensúly! Én már azt bánom,hogy valaha rágyújtottam!
2012. nov. 25. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
9%

Most röviden írok, mindenkinek hasonlóan működik az emésztése (ha nem is egyformán!).

Kell hús, zsír, zöldségek, de elhízunk megbetegszünk a nagy szénhidrát tartalmú gabonáktól, burgonyától, tejtermékektől. Tehát állatokat eszünk és leveles zöldségeket, gyökérzöldségeket stb. de véletlen sem eszünk cukrokat, kenyérféléket, joghurtokat, tejeket. Ezt nem tartják be sokan, de még csak nem is próbálnak közelíteni egy természetes táplálkozáshoz.

2012. nov. 25. 18:57
 4/6 Elysium01 válasza:
Szia! Leírom neked is, hogy nekem, hogyan sikerült, remélem hasznodra válik. Én nem értettem ezekhez a dolgokhoz, de azért elolvastam mindent, csak többnyire minden második mondat ütötte az előzőt, szóval összezavart. A barátnőm miatt (-15kg) elhívtam magamhoz az edzőjét, hogy változtasson át. Ő úgy dolgozik, hogy fogyasztó masszázs+személyre szabott edzés. -7 kg-nál járok, még szeretnék kicsit fogyni. Becsapós, hogy "csak" ennyi ment le kilóban, mert a centis fogyás viszont nagyon durva és elmúlt az összes létező narancsbőröm is :) és emellett eszem, kevesebbet picivel, de ugyanazt. Tényleg mindenkinek javaslom, mert előtte én is szenvedtem minden "csodadiétával". ha érdekel nyugodtan írj. ja és nagyon gratulálok a cigihez, hogy letetted, szép teljesítmény. Emellett vissza sem kell szoknod rá :) Mindent bele!
2012. nov. 28. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. nov. 28. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi,biztosan jó lehet ez a módszer,amit te alkalmaztál,de sajnos én munkanélküli lévén nem tudnék megfizetni egy személyi edzőt,tehát kifejezetten olcsó megoldásra van szükségem! Mondjuk most elkezdtem egy kicsit fogyni,mert új pasi van a láthatáron,az izgalomtól nem tudok az evésre koncentrálni :) Ez is jó módszer,nem?

Amúgy köszi azt is,amit belinkeltél,majd elolvasom ! :)

2012. nov. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!