Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 10 év dohányzás után 3 hónapja...

10 év dohányzás után 3 hónapja abbahagytam. De olykor nagyon hiányzik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Eddig egészen jól bírtam, nem is gondoltam rá, de az elmúlt 1-2 héten folyamatosan rám tör, hogy újra rágyújtsak, néha már remegek egy szál cigiért. Más is volt így? Mit tudott tenni? Nem akarom újra elkezdeni.
2009. szept. 22. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem ebben saját tapasztalatom nincs, mert én még sajnos bagózom, de anyum 16 éve leszokott a cigiről és azt mondta nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna rá, hogy milyen jó lenne rágyújtani. De az önkontroll miatt nem tette meg.

tereled el a figyelmedet valahogyan, és kitartás, ne add fel!

27/N

2009. szept. 22. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leszokni csak elhatározás kérdése. Én nem dohányzom, de azt hiszem az egyik napról a másikra a legjobb megoldás. Persze mint minden rossz szokásnak ennek is vannak elvonási tünetei. Ha ezekkel sikerül megküzdened, akkor nyert ügyed van. Ne hagyd, hogy kifogjon rajtad a cigi. Ha leszoksz csak jót teszel magaddal, környezeteddel. Nem természetes, hogy az ember tüdejébe füstöt szív, majd szájából füst gomolyog. Nem járulsz hozzá a cigaretta gyártásakor felmerülő szemét keletkezéséhez. Nem szemetelsz az eldobott csikkel. A rá fordítandó pénz jobbra költsd. Sok sikert és jó egészséget.
2009. szept. 22. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős érzés...

Én 2 éve nem dohányzom, de nagyon sokszor kívánom még a cigit! Az egyik válaszoló jól írta: önkontroll!!!

Nem tudsz mást tenni! Egyszerűen csak gondolj arra, hogy nem szabad rágyújtanod!

Pont a múlt éjjel álmodtam, hogy vettem egy doboz cigit és cigiztem! Nagyon jó volt! Vágyálom...:-(

Kitartás!

2009. szept. 22. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szotyola, rágó, cukorka...
2009. szept. 22. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell állni hogy nem gyújtasz rá ,még vagy 10 évig vissza vissza tér.
2009. szept. 22. 20:13
 6/10 anonim válasza:
100%

Kitartas haver!!!

En es a baratnom 15 napja hataroztuk el hogy nem cigizunk tovabb,idaig meg birjuk!

CSak azt tudom javasolni hogy probald kerulni az olyan helyeket meg szituaciokat, helyzeteket ahol azelott cigiztel! Szerintem igy konnyebb a leszokas

2009. szept. 23. 06:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást! Kicsit lehangoló hallani, hogy még hosszú évekig eltarthat, de az első lépést akkor is megtettem :)
2009. szept. 23. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is cigizek, tudom mit érzel :( Ez egy ördögi kör, és állati nehéz kitörni belőle. Amikor rád tör az érzés, h. rá kell gyújtanod, tereld el olyannal a figyelmed, ami nagyon érdekel pl.: nézz meg egy jó filmet. Ha utcán vagy menj be pl egy boltba ahol nem gyújthatsz rá és nézz ki egy-két ruhát, ami tetszik és gondolj arra, hogy azokból a pénzekből, amit cigire költenél, megveheted a ruhát! Sok sikert! (Most magamnak is ihletet adtam, én is megpróbálom.:)
2009. szept. 23. 19:55
 9/10 anonim válasza:
100%
Szerintem próbáld ki a tubákot. Dohány levél finom por őrleménye és orrba kell felszívni. NEM DROG! Nikotin tartalma úgyanúgy megvan. Nézz utána ;) Nekem bejött a cigi helyett...
2009. okt. 12. 17:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! A tubák jó ötlet, régebben is szipákoltam, ha rám tört, a dohányzás mellett is. Csak mások előtt... néha magyarázkodni kell :)
2009. okt. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!