Miért piszkálják most a kövéreket?
Akárhova nézek az interneten, minden 3. reklám csak arról szól, hogy: foggyál le. Már a tv is ezt hírdeti.
Engem ez idegesít már. Már piszkálták a dohányosokat, most a kövérek vannak soron. Kit piszkálnak majd ezután?
Ez az, hogy a média mennyire befolyásolja az embereket. Ehhez annak is köze van, hogy most új világrend következik. Ezt már többször is említették a tv-ben.
És így akarják "átváltoztatni" az embereket.
Egyébként meg az emberek ne a tv-re hallgassanak. Mindenki, akár én is magam irányítom a sorsomat. Igaz én nem vagyok kövér, de ne a média mondja már meg mit csináljunk.
"Piszkálták a dohányosokat" Én értem , hogy egy felnőtt szabad embernek joga van azt tenni amit csak akar. De most komolyan... szerinted az lenne a jó ha a világ nem törődne azokkal akik mérgezik magukat? pl. drog,hánytatás,koplalás stb. Ne piszkáljuk őket? Ne segitsünk? Miért ne? Magyarázd el kérlek.
Ha valaki duci pár kiló fölösleggel az egy dolog. Ha valaki kövér az igenis egészségtelen ugyanis sporttal és megfelelő táplálkozással ez nem fordulhatna elő. Ha mégis kövér valaki( nem betegség miatt) akkor nyilván valami gond van. Nem tudom elképzelni hogy valaki cukorbeteg akar lenni vagy rákos a chipstől meg a gyorskajáldáktól.. Azzal viszont egyet értek hogy habár a cél jó a módszer amit a média közvetit az viszont borzasztó sajnos:(
Már az új világrendnél láttam, hogy valami nem kerek, de ez...:
"Elnéztem én a dohányosokat is, ahogy szabályszerűen "elválasztották" egy csoportba külön a nemdohányzóktól. Akár a majmokat."
Ne legyél már értetlen. Magával mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem árt vele másnak. Ha nem lenne kijelölt dohányzóhely, dohányzó részleg, akkor minden tiszta füst lenne. Oda meg csak az megy, aki cigizni akar. Saját döntés, nem géppuskával lökdösnek oda senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!