Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mióta leszoktam a dohányzásról...

Mióta leszoktam a dohányzásról, jönnek fel a kilók?

Figyelt kérdés
Hétfő óta nem gyújtottam rá, de már 2 nappal később 2 kg-val több voltam, pedig semmin nem változtattam, és elhatároztam, hogy a leszokástól én nem fogok meghízni. A 4. napon pedig már éhség rohamok jöttek rám, és folyton éhes voltam, gondoltam újra bevezetem, hogy tízóraira és uzsonnára eszek barackot vagy almát vagy mandulát, de nem tudtam abbahagyni, és megettem egy csomó mandulát :( Miért vagyok állandóan éhes? Ez nem normális :( Az elmúlt 5 hónapban 21 kg-t fogytam, nem akarom, hogy visszajöjjön belőle bármennyi is, keményen dolgoztam érte. Mit csináljak? Már is tapasztalt ilyet? És az első 2 napban hogyan jöhetett fel +2 kg, ha nem is ettem máshogy, mint előtte és edzeni is járok minden nap?

2012. aug. 18. 07:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mire észbekaptam már +5 kg volt (van) rajtam 3 hónap alatt. Állítólag mire a szervezetből teljesen kiürül a nikotin, akkorra ezek a kilók is önmaguktól ugyanúgy eltűnnek. Persze én sem akarok ezzel éveket várni!!!

Az is biztos, hogy (legalábbis szerintem) ezek a plusz kilók síma fogyókúrával nem fognak eltűnni. Tehát az étkezési szokások teljes átalakítása szükséges.

Nem az a megoldás, hogy nem eszel!!

Tessék naponta minimum 3x, de inkább 5x enni, csak lényegesen kevesebbet.

Minimális ch-, és kcal bevitel naponta, és rendszeres testmozgás.

Mellette a zöldség-gyümölcs, fehér-húsok (hal, baromfi)

Igyál rengeteg vizet, tehát, hogy a méregtelenítés minél gyorsabb legyen!

A plusz 2 kg egyébként még nem biztos, hogy hízás, lehet, anyagcsere-elégtelenség is. Nemcsak nálam, másoknál is felborult néhány napra, hétre a napi rendszeres anyagcsere, így az 1-2 kg-t símán nyomhat.

Ne add fel, majd a szervezet is hozzá-szokik, hogy cigi nincs, azzal kell beérnie, amit kap!

2012. aug. 18. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!