Leszoktam a dohányzásról egy éve, és felszedtem 10kg-ot, amit nem tudok sehogy leadni! Mit tegyek?
igazából nem a cigi miatt fogytál, vagy voltál vékonyabb, hanem most hogy dohányoztál és leszoktál, kell egy pótcselekvés, és többet eszel, jobb az étvágyad, szerintem tornázz inkább, semmi esetre sem szokj vissza! Reggel egyél többet, ha tudsz,
reggelizz mnit ak irályok, ebédelj, mint ap olgárok és vacsorázz mint a koldusok szokták mondani :)
ehetsz bármit, csak ne sózd agyon az ételeket, mert az megközi a vizet, valamint egyél vizhajtókat pl dinnye, sör, kávé, nem kell fogyózni, elég ha izommá alakítod a zsírszövetet, így a felesleg elég,
ehez osk pihenés kell, friss levegő, megfelel mennyiségü kalória, cukor az energiához és szénhidrát, valamint elegendő edzés pl súlyzózás, fekvőtámasz, felülések, bicajozás, úszás, kocogás esetleg.
de ha megsétáltatsz egy kutyát, vagy ugrókötelezel az is megfelel. :)
jobb lesz am ozgástól az étvágy, de az emésztés, az anyagcsere, méregkiválasztás is.
Így nem halmozódik fel és raktározódik el a zsír, hanem felhasználja a szervezet a többit pedig leadja valamilyen formában.
ehetsz krumplit, édességet, de egyél hozzá párolt zöldséget, salátákat, gyümölcsöket, megfelelő mennyiségü folyadékot.
Változatos étrend a lényeg. amugy az ananász evés, akár ital fogyasztása is, és az alma ecet is segít fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!