Mit tehetnék? 2 évig jártam kézilabdára, de aztán abbahagytam mert kezdődött a közép iskola és nem volt időm rá. De amíg "űztem ezt a sportot" a vádlim nagyon nagy lett. (Köztudott hogy ez a kézilabda "mellékhatása".
Figyelt kérdés
Mit tehetnék ellene?? Annyira utálom..2012. nov. 10. 08:51
1/5 A kérdező kommentje:
14/L
2012. nov. 10. 08:52
2/5 anonim válasza:
mit meg nem adnék, hogy kicsit vastagabb legyen a vádlim. Én is kéziztem 3 évet (2 évig kapus voltam) most egy éve vizilabdázom és meg sem látszik a vádlimon. Szóval ez genetika nem lehet ellen semmi tenni. 14/l
3/5 A kérdező kommentje:
De annyira idegesítő,hogy minden lánynak szét vékony (nem csontváz vékonyra gondolok):S ..vádlija van,nekem meg mint egy nemis tudom minek..:|
2012. nov. 10. 09:08
4/5 anonim válasza:
2-es!
Miért akarsz nagyobb vádlit?
Nőként nem jó poén.
Pont tegnap voltam csizmavadászaton és semmi, értsd: SEMELYIK csini hosszú szárú csizma nem volt jó rám. Vagy fel se jöttek a vádlimon, vagy úgy szorítottak, hogy majd' belepusztultam.
Kérdező!
Ha tudnám a titkot, már bevetettem volna.
Elvileg az izom könnyen leépül, gyakorlatilag nem igazán.
Már 10 éve nem versenysportolok, de nem lett kevésbé izmos vádlim, még mindig aránytalanul nagy.
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok
nekem meg pont az a baj, hogy szinte minden csizma bő rám és hát ez sem valami jó, én igazábból annak örülnék, ha a kettő között lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!