Iskolakezdéssel mindenki fogy nem?
Figyelt kérdés
Mármint megy tovább a megszokott ritmus,nem vagyunk itthon egész nap,többet mozgunk,kevesebbet eszünk mint pl itthon unalmunkban nem?2012. szept. 2. 18:46
1/11 anonim válasza:
xD Én még így is hízni fogok. Gyúrás+tömegnövelő étrend :)
mellesleg nagyon kis mértékben igaz amit írtál.
2/11 anonim válasza:
Én hízni szoktam az egész napos üléstől. Max a stressztől fogyok.
4/11 anonim válasza:
Nem. Ha kövér vagy és zavar, állj neki sportolni, attól hogy valaki eljár iskolába meg vissza, nem fogy le.
5/11 anonim válasza:
Hát nem hiszem... én suliban pont, hogy jobban megéhezem és míg szünidőben nem eszem egész délelőtt, a suliban addig megeszek 2 szendvicset. Meg így se mozgunk sokkal többet, hisz ülni kell egész nap.
6/11 anonim válasza:
Engem lepontozhattok de Én mindig fogyok sulikor mert egész délelőtt rohanás az egyik óráról a másikra, van amikor nincs is időm enni. Szóval én fogyok.
7/11 anonim válasza:
Én hízni szoktam... Ha itthon vagyok és nem suliban, akkor sokkal többet mozgok. Suliban egész nap ülni kell és szünetekben unaloműzésként eszek.:(
8/11 A kérdező kommentje:
én az utolsó előttivel értek egyet.amugy nem vagyok kövér,51 kg voltam csak felszedtem a nyáron 4 kgt
2012. szept. 2. 19:43
9/11 anonim válasza:
én hízok.Már most híztam egy kilót.nyáron lefogytam 58 kilóra 67ről erre most 59-60 vagyok.De visszafogom magam mert tavaly is ez volt és karácsonykor 72 kiló is voltam.Most nem engedem.
10/11 anonim válasza:
én a melóhelyemen unatkozom.
itthon sose.
mindig kitalálok valamit,uh ezt az unalmamban eszem dolgot nem vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!