Miért bánt mindenki hogy egy kicsit kerekebb lettem? 13/L
Én is dundi vagyok, és engem is sokat piszkálnak a körülöttem lévők, szóval átérzem amit te.
Én a suliban meg se hallom, ha csúfolnak. Persze itthon már más tészta, nekem olyan a jellemem hogy csípős megjegyzésre csípős megjegyzéssel válaszolok.
egy sorstárs
igen, te csak azt mondod, hogy lefogytál, de valahogy úgy mindig kifelejted, hogy annak már TÖBB MINT FELE vissza is szaladt kb 2,5 hónap alatt.
én elhiszem, hogy neked rosszul esik, de ezt inkább vedd figyelmeztetésnek, hogy nagyon is látszik rajtad.
de igazából szerintem te ezt érzed magadtól is, téged is bánt, hogy meghiztál, és nem is a tesódra, szüleidre vagy mérges, hanem magadra.
amit mondhatok, az az, hogy kezdj megint visszatérni a sporthoz, diétához, és szépen lassan majd megint lemennek a kilók.
ebben az utolsó komidban is mit irsz:
"Igen nekemis rosszul esett,csak végre lefogytam erre tessék..."
mint már irtam, ne felejtsd ki azt, hogy már tiz kilót ebből visszahiztál.
nem gondolhatod, hogy azért mert egyszer lefogytál, most akkor mások ne szóljanak semmit, mégha hizol is.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!