Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért bánt mindenki hogy egy...

Miért bánt mindenki hogy egy kicsit kerekebb lettem? 13/L

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Egy évvel ezelőtt 72 kilóról fogytam le 53-54 kilóra de sajnos a nyáriszünet alatt felhíztam 63-64 kilósra.Nagyon bánt,hogy mindenki szóváteszi,kritizál és kövérnek hív..a testvéreim,a nagymamám és még a szüleim is megjegyezték hogy meghíztam..egy csomót sírok is ezmiatt csak úgy magamban,egyedül..nagyon nehezen fogytam le,sporttal,nagyon sok lemondás árán azért bánt ennyire..Meg például ha eszem valamit reggelire,ebédelek vagy vacsorázom akkoris beszólnak..ma is a báttyám monda mikor ettem egy barackot,hogy minek zabálsz te kövér disznó ígyis épp elég hájas vagy már(ő sem egy vékonyság)Annyira elegem van már!Úgy fáj!Le akarok fogyni!!!Valakii segítene nekem?:(

2012. szept. 2. 16:43
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
ja és ami még rosszabb hogy holnap kezdődik a suli..
2012. szept. 2. 16:44
 2/30 anonim ***** válasza:
hány centi vagy? amúgy ha bevált az előző fogyókúrád akkor csináld újra azt
2012. szept. 2. 16:48
 3/30 A kérdező kommentje:
167
2012. szept. 2. 16:53
 4/30 anonim válasza:

Én is dundi vagyok, és engem is sokat piszkálnak a körülöttem lévők, szóval átérzem amit te.

Én a suliban meg se hallom, ha csúfolnak. Persze itthon már más tészta, nekem olyan a jellemem hogy csípős megjegyzésre csípős megjegyzéssel válaszolok.

egy sorstárs

2012. szept. 2. 17:09
 5/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Igen nekemis rosszul esett,csak végre lefogytam erre tessék...:(
2012. szept. 2. 17:20
 6/30 anonim ***** válasza:
72%

igen, te csak azt mondod, hogy lefogytál, de valahogy úgy mindig kifelejted, hogy annak már TÖBB MINT FELE vissza is szaladt kb 2,5 hónap alatt.

én elhiszem, hogy neked rosszul esik, de ezt inkább vedd figyelmeztetésnek, hogy nagyon is látszik rajtad.

de igazából szerintem te ezt érzed magadtól is, téged is bánt, hogy meghiztál, és nem is a tesódra, szüleidre vagy mérges, hanem magadra.

amit mondhatok, az az, hogy kezdj megint visszatérni a sporthoz, diétához, és szépen lassan majd megint lemennek a kilók.

2012. szept. 2. 17:33
 7/30 anonim ***** válasza:
72%

ebben az utolsó komidban is mit irsz:

"Igen nekemis rosszul esett,csak végre lefogytam erre tessék..."

mint már irtam, ne felejtsd ki azt, hogy már tiz kilót ebből visszahiztál.

nem gondolhatod, hogy azért mert egyszer lefogytál, most akkor mások ne szóljanak semmit, mégha hizol is.

6-os voltam.

2012. szept. 2. 17:35
 8/30 anonim ***** válasza:
Szia! :) Ne foglalkozz velük! Azokkal barátkozz, akik olyannak fogadnak el amilyen vagy, és nem akarnak megváltoztatni. Csak az számít, hogy Te a lehető legjobban érzed Magad!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. szept. 2. 17:38
 9/30 A kérdező kommentje:
tudom csak ez fordított esetben nem így van..engem egész életemen át ezzel bántottak végre sikerült.olyan mint ha pl egész életeden át egy trabanttal jársz,aztán nagy nehézségek árán kemény munkával megdolgozol egy Mercedesért,és összetöröd utána meg ülj vissza a trabantodba..de ha pl én szólnék be így a bátyámnak én lennék a világ bunkója...mindegy csak azért is visszafogyok szeptember alatt.
2012. szept. 2. 18:06
 10/30 anonim ***** válasza:
Te most oda meg vissza vagy magadtól , hogy te egyszer lefogytál. De gondolj már bele abba , hogy már több mint a fele vissza jött , akkor meg nem érsz vele semmit. És miért baj az ha a családod ezt szóváteszi? Úgy látszik van is eredménye mert legalább ösztönöznek. Ők csak jót akarnak neked.
2012. szept. 3. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!