Miért bánt mindenki hogy egy kicsit kerekebb lettem? 13/L
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Egy évvel ezelőtt 72 kilóról fogytam le 53-54 kilóra de sajnos a nyáriszünet alatt felhíztam 63-64 kilósra.Nagyon bánt,hogy mindenki szóváteszi,kritizál és kövérnek hív..a testvéreim,a nagymamám és még a szüleim is megjegyezték hogy meghíztam..egy csomót sírok is ezmiatt csak úgy magamban,egyedül..nagyon nehezen fogytam le,sporttal,nagyon sok lemondás árán azért bánt ennyire..Meg például ha eszem valamit reggelire,ebédelek vagy vacsorázom akkoris beszólnak..ma is a báttyám monda mikor ettem egy barackot,hogy minek zabálsz te kövér disznó ígyis épp elég hájas vagy már(ő sem egy vékonyság)Annyira elegem van már!Úgy fáj!Le akarok fogyni!!!Valakii segítene nekem?:(2012. szept. 2. 16:43
21/30 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: nemfogok leállni veled szájkaratézni.ez nagyon sablon szöveg.Utolsó: csakis magamért csinálom köszönöm a válaszod:)
2012. szept. 4. 18:19
22/30 anonim válasza:
úgy látszik neked csak a pozitív válasz tetszik , csak azt nem értem , akkor miért kérdezel itt.. PONT ITT...
23/30 anonim válasza:
szerintem itt senki nem volt rosszindulatú, semmi olyan reakció nem volt amire az lehetne a válasz, hogy ne ugassál.
24/30 A kérdező kommentje:
csiiitt.
2012. szept. 5. 14:31
25/30 anonim válasza:
szia! NA sikerült lefogyni? : )
26/30 A kérdező kommentje:
szia:) igen 8 kg lement:)
2012. nov. 3. 11:56
27/30 anonim válasza:
Örülök, jó egészséget a továbbiakban!!:))
28/30 A kérdező kommentje:
köszi szépen :):) neked is hasonló jókat!
2012. nov. 3. 14:03
29/30 anonim válasza:
gratulálok.:) sok felnőtt emberben nincs ennyi kitartás, mint benned, szép teljesítmény 13 éves létedre.!!
30/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,jól esett nagyon kedves vagy:) szép estét!
2012. nov. 4. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!