Tényleg kevés 54 kg 169 cm-hez? Mindenki ezzel piszkál.
Újabban egyre többet vagyok itthon (koleszos vagyok amúgy) és tavaly nyár óta fogytam 5-6 kg-ot a koliban. Az összes itteni barátom és a szüleim is azt mondják,hogy ez már beteges,és hogy úr isten,mit műveltem magammal. Tényleg ilyen súlyos a helyzet?
mell:85
derék:67
csípő:88
comb:51
16/L
Haat tulajdonkeppen nem.
De sokan ugy tartjak, hogy ha elkapsz egy hanyos-hasmeneses betegseget, ikabb fogyj mint elfogyj.
Aggodnak.
Szerintem nem kevés, de hasonló adatokkal engem is szoktak piszkálni, hogy túlfogytam. (165/47)
Amúgy én jól érzem így magam, nem vagyok beteg, és nem vagyok hajlandó hízni, csak mert ők ezt akarják. Persze fogyni sem akarok már.
Nem kell ezen számolni semmit. Tökéletesen jó alakod lehet.
Nézd, én 167/54 kiló vagyok, és 88-65-90, és 53 vagyok, és egyáltalán nem vagyok vékony. Sőt, kifejezetten van rajtam háj. Úgyhogy ezt csak irigységből mondják.
30N
Én ennyire akarok lefogyni:) Te látod hogy oszlik el rajtad, milyen a csontozatod stb. így adatok alapján nem kevés. Én hasonló magassággal voltam "fénykoromban" ennyi:) Lehet hirtelen fogytál és ez a gond?
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!