Mit csináljak, hogy érezzem jól magam, ha mindenki megbámul, hogy ne vegyem észre, mert így olyan rossz, tiszta feszültség van bennem, és nem tudom jól érezni magam?
Figyelt kérdés
anorexiás voltam, már híztam 165/45 de ha kimegyek a strandra mindenki bámul, és látom a fejükön hogy uhh de undorító, fuj hogy néz már ki, és ezért nem szívesen járok, pedig szeretnék én is úszni felerősítés szemponjából, de ez a sok lenéző fej, így nagyon rossz2012. júl. 20. 08:27
1/5 anonim válasza:
Én mindig csodálom a vékony lányokat. Annyira irigylem őket. Én meg ezért nem járok strandra. Meg tulajdonképpen sehová sem járok.
2/5 anonim válasza:
Van célod, akkor miért érdekel,hogy ki mit gondol. Légy kemény mint a vídia. Attól érezd jól magad, hogy teszed amit tenned kell....
Ökörköri
3/5 anonim válasza:
Ne érdekeljen a többi ember! Szépen lassan úgy is szedsz magadra egy kis izmot és akkor nagyon csinos leszel! De remélem eszedbe sem jut többé éheztetni magad és legalább ez a néhány ember ráébresztett, hogy kicsit teltebben, vagy akár a régi súlyoddal is nagyon csinos is szexy lehet az ember! Ne görcsölj a srandon, gondolj arra, hogy mennyire erős vagy: sikerült legyőznod az anorexiát és újra a régi boldog és kiegyensúlyozott önmagad lehet!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, így fogok tenni, nem fog érdekelni
2012. júl. 22. 08:27
5/5 anonim válasza:
Ne gondolj arra hogy teged figyelnek masok.Legy sokat a barataid koreben mert ok biztos meghozzak a jo kedved.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!