Ez így nagyon rossz lenne?
Figyelt kérdés
azt terveztem h holnap így ennék :
14:30 - 15-ig : egy fél görögdinnye ( a külsejével együtt kb 3.5 kilós )
14:30 v. 15 körül : egy adag paradicsomos káposzta ( ha ajánlotok másmilyen főzeléket ami jobb akk azt )
18-19 körül : rozskifli/kenyér v. teljeskiörlésű kifli/kenyér ( melyik jobb ? ) + csirkemell sonka vagy párizsi + uborka vagy pari vagy savanyúkáposzta
ez így sok lenne ? a dinnye lehetne egy negyed is... vagy lehet eszek kevesebb dinnyét ( negyedet vagy kevesebbet ha gáz )és 2-3-4 abonettet üresen
15/L
2012. júl. 5. 20:52
1/6 A kérdező kommentje:
nem akarok felpuffadni kb. 3óráig ezért ennék csak dinnyét...
2012. júl. 5. 20:53
2/6 anonim válasza:
Egyél egész nap rendese. Reggeli, ebéd vacsora. Csak ne zabáld tele magad. Mindent ehetsz, csak mértékkel. Ne koplalj, mert akkor csak hízni fogsz, és ne egyél össze vissza sem.
3/6 A kérdező kommentje:
nem szoktam csak holnap egy olyan 3-ig nyilvánosan mutatkozhatok bikiniben és eléggé puffadós fajta vagyok ezért gondoltam a dinnyét :DDD
2012. júl. 5. 20:58
4/6 A kérdező kommentje:
ez így nagyon rossz lenne ? :(((
2012. júl. 5. 20:59
5/6 anonim válasza:
Borzasztó.
A dinnyébe rengeteg cukor van.
6/6 A kérdező kommentje:
akk mi legyen ? :((
2012. júl. 5. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!