Nagyon rossz volt ez a reggeli?
Nem volt rossz. Bár reggelire nyugodtan ehetsz egy kis teljes kiőrlésű gabonából készült kiflit, zsemlét, kenyeret. Ha nagyon drasztikus vagy, kiürül a vitaminháztartásod és akkor rádjön a falási roham.
A vacsorára figyelj oda.
Eperben mi a nagyon drága, én vettem a héten 249 Ft-ért 250 dekát, amit 3 alakomra eszek meg. :)
Kedves kérdező: szerintem jó, de reggelire nyugodtan mehet több CH! Teljes kiőrlésű pékáru, zabpehely, natúr (nem cukrozott) pelyhek stb.
"Eper? Hát az jó drága. Nem kéne ilyen költségesen fogyizni. Edd azt amit eddig, csak csökkentsd a mennyiséget."
Gondolom el se tudod képzelni, mennyit spórolnál, ha egészségesen étkeznél. Csak kicsit gondolkozni kell.
Amúgy meg az életmódváltás megkívánja a jó élelmiszereket. Pl ha zacskós tészta és parizer helyett sovány túrót és epret veszel, már jobb vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!