Miért bánt mindenki hogy egy kicsit kerekebb lettem? 13/L
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Egy évvel ezelőtt 72 kilóról fogytam le 53-54 kilóra de sajnos a nyáriszünet alatt felhíztam 63-64 kilósra.Nagyon bánt,hogy mindenki szóváteszi,kritizál és kövérnek hív..a testvéreim,a nagymamám és még a szüleim is megjegyezték hogy meghíztam..egy csomót sírok is ezmiatt csak úgy magamban,egyedül..nagyon nehezen fogytam le,sporttal,nagyon sok lemondás árán azért bánt ennyire..Meg például ha eszem valamit reggelire,ebédelek vagy vacsorázom akkoris beszólnak..ma is a báttyám monda mikor ettem egy barackot,hogy minek zabálsz te kövér disznó ígyis épp elég hájas vagy már(ő sem egy vékonyság)Annyira elegem van már!Úgy fáj!Le akarok fogyni!!!Valakii segítene nekem?:(2012. szept. 2. 16:43
11/30 A kérdező kommentje:
Csináld utánam aztán utánna ugassál.Remélem teis megtudod h milyen érzés
2012. szept. 3. 14:28
12/30 anonim válasza:
vegyél egy kicsit vissza magadból...
13/30 anonim válasza:
Képzeld el én ettől többet fogytam jócskán , és nekem nem is jött vissza. Úgyhogy úgy érzem nyugodtan "ugathatok" .
14/30 A kérdező kommentje:
örülök neki.
2012. szept. 3. 20:11
15/30 A kérdező kommentje:
énis lefogom adni semmi idő alatt elhiheted nekem.a többi legyen az én problémám.
2012. szept. 3. 20:12
16/30 anonim válasza:
Akkor minek kérdezted meg itt. Ha ennyire a te problémád old meg magad, elég nagy a szád 13 éves létedre, abból is vissza kéne kicsit venni , nem csak a kilókból. Sok Sikert! :)
17/30 anonim válasza:
akkor meg ne nyafogjál itt, főleg ilyen stilusban, olyanoknak akik segiteni akarnak.
18/30 A kérdező kommentje:
nem,ezen az oldalon mindenki mindenkit lehurrog,és nem nagy a szám,pusztán csak az igazat mondom.sok fogyatékos..
2012. szept. 4. 13:52
19/30 anonim válasza:
jól van kislány, menjél a vissza a homokozóba játszani.
20/30 anonim válasza:
Nem kéne így lehurrogni a kérdezőt, elvégre nem ő kezdte a csipkelődét...tény hogy kicsit ellentmondásos az egyik kommentje de nem kell mindjárt leharapni a fejét!:)
Ja és kérdező: ha fogyni akarsz akkor azt ne mások miatt, hanem magadért tedd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!