Betegesen eszek! Miért van az hogy 1 éve szültem és még mindig nem bírok lefogyni? Régen olyan sovány voltam, terhesen meghíztam azóta nem tudok lefogyni. -
Szia! teljesen együtt érzek Veled. Sajnos velem is ez volt. (remélem csak volt)Bár én nem szültem, gyerekeim sincsenek, 19 éves vagyok. Hihetetlenül nagy akarat kell, hogy azt mondd, nem nem eszem összevissza.
Szerintem tényleg ezen múlik. Néhány elrettentő dolog, amitől hátha elmegy a kedved a rendszertelen evéstől:
én azt csináltam, hogy mindennap elhatároztam, hogy na most mától csak azért is fogyózom! reggel, délben mindent ügyesen betartottam. aztán délután megláttam a finomságokat, és egyszerűen zabáltam és zabáltam! hihetetlen mennyiséget pusztítottam el.:O A bundás kenyér volt a legdurvább: egy fél kiló, vagy több kenyér, egyszerre! és képzeld el, hogy ezt hónapokig csináltam, a nap elején kevés, a nap végén legalább 6 ember adagját ettem meg(bármiből a bundás kenyér mellett)
ott tartok, hogy valószínűleg lisztérzékeny vagyok. most vérvételre készülök.
de szerintem nem biztos, hogy ettől alakulhatna ki, de számos probléma lehet ebből, az elhízás mellett. aztán
gondolj arra, hogy szeretnéd látni felnőni a gyermekeidet, az unokáidat! úgyhogy persze etesd őket (és magadat, no meg a férjedet is) finom kajákkal, de ne feledd: az egészséges kaják is lehetnek finomak, úgyhogy igyekezz így főzni. tálald gusztusosan, díszítsd, így nagyobb kedvel eszik majd meg a gyerekeid!:)
ha édességet szeretnél venni magatoknak, már abból is van egészséges alternatíva. ha viszont te igazából nem szeretnél enni, akkor vegyél annyit amennyi a gyerekeidnek elég, sose többet egyszerre, így biztos megtudod állni, hogy ne egyél belőle, hiszen az a családodé:)
sport terén én azt tudnám javasolni, hogy kicsit nézz körül a különféle sportágakban. válaszd ki a kedvenced, és azt biztos nem adod fel 3-4 nap után. de azt is csinálhatod, hogy a gyerekeiddel mész sportolni, nekik biztos tetszeni fog( a gyerekek imádnak mozogni, versengeni:))és ha esetleg feladnád, akkor ők mindig nyúznának pl. hogy: mamiii mikor megyünk bringázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!