Medroltól fepuffadt a hasam lemegy majd rólla ha abbahagyom a szedését? Vagy csak meghíztam? Honnan tudhatom meg h ez most mi?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 19:41
1/3 anonim válasza:
A hasad gondolom nem levegővel puffadt fel, hanem meghíztál. Ha abba is hagyid a hormontablettát az csakúgy nem fog elillanni, ott bizony normális táplálkozást kell csinálnod.
2/3 anonim válasza:
Ha elhagyod le fog menni a hasad.
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! 3 hónapja szedem a Medrolt és még 1 hónapig. Kb. 5 kilót híztam, nekem is a hasam fel van puffadva, teljesen úgy érzem magam, mint egy lufi. Annyira szégyellem már magam, hogy így nézek ki. Az a kérdésem, hogy írják testmozgás a Medrol mellett, de a gyógyszer mellékhatása általános gyengeség, fáradtság. Akkor hogy mozogjunk aktívan? Valaki tud rá megoldást? Köszi előre is! M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!