Update -el lefogytam 8 kg-ot. Ha abbahagyom visszahízok? Ki, hogy járt, személyesen!
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 10:55
1/5 anonim válasza:
nem törvényszerű,akkor hízol csak újra,ha nekiállsz falni
2/5 anonim válasza:
Szép lassan, fokozatosan válts át arra az étkezésre, amit szeretnél, a mozgást ne hagyd el. Gondolom, nem fogsz elkezdeni zabálni, úgyhogy ha szépen lassan állsz át, akkor talán nem fogsz hízni sem.
3/5 anonim válasza:
Az Update egy életmódrendszer, elvileg ha ráálltál, akkor azt úgy kellett volna kialakítanod, hogy ne legyen olyan, hogy "abbahagyod". Nyilván nem lehet állandóan 1-es kódú kajákat enni, de magát az update-et tartani lehet. Én már 4 éve benne vagyok, nem szenvedek, nem éhezek, teljesen természetes lett. Ha ez nálad nem így van, akkor elkvrtad.
4/5 anonim válasza:
Én pár éve csináltam, fogytam is 14 kg-ot. Utána nagyjából tartottam egy ideig, majd vissza-visszajött 4-5 kg, megint leadtam, és így tovább. Volt, hogy nem túl jó módszerekhez nyúltam (éheztem, stb), mert még kevesebb kg szerettem volna lenni.
Azóta nagyjából 5 év telt el, és az egyetem meg otthonról elköltözés, stb. annyira stresszelt, hogy tulajdonképpen visszaszedtem majdnem teljesen a 14 kg-ot. Úgyhogy most újrakezdtem az update-et :)
Az a lényeg, hogy ne hagyd abba!! Nem nehéz betartani. Egyél mindent, de kódok szerint. Ha ezt betartod, és mozogsz is mellette, egész életedben jól fogsz kinézni!
Sok sikert ;)
5/5 anonim válasza:
Ez egy életmód. Olyan mintha azt kérdeznéd, hogyha abbahagyod a munkát és a híd alá költözöl akkor hajléktalan leszel e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!