Leadtam 35kg-t, de anyósom folyamatosan azzal jön, hogy "ha majd visszahízok. "Elegem van. (Lent a többi)?
Szóval én mindig is vastagabb voltam,de nem vészesen.(170cm/70kg) Aztán mikor a páromékkal összeköltöztem,szépen felszedtem úgy 3 év alatt 30kg-t(!). Lettem 100kg, jó kövér. Ezt megelégeltem, januárban kezdtem el figyelni az étkezésemre,sportolni és most 65kg vagyok.
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült,de persze továbbra is tartom a helyes étkezést, odafigyelek. Sőt, még egy 5kg-t le is szeretnék adni. Én tudom, hogy nem fogok visszahízni,mert a kövérségem miatt durván depressziós voltam, az utcára utáltam kimenni. Egy süti,vagy csoki,vagy bármi, nem ér nekem annyit,hogy ezt újra átéljem.
Mégis anyóskám (akit egyébként szeretek és tisztelek) folyamatosan azzal jön, hogy valamennyit biztos visszaszedek majd. Nem tudom mire alapozza,mikor látja hogy soha nem engedem el magam,"hogy na mostmár lefogytam,akkor kezdődhet a zaba". Pár régi ruhámat,amiket nagyon szerettem, gondolkoztam hogy elviszem varrónőhöz,hogy szabja a mostani méretemre. Anyósom persze egyből kontrázott, hogy akkor mit veszek majd fel,ha visszahízok..
Ezt nagyon nehezen tűröm, mert megdolgoztam a fogyásért, nem azt várom, hogy mindenki hajlogjon előttem,hogy milyen ügyi vagyok. De állandóan ez a visszahúzás,amit ő csinál, már sok. És nekem a legnagyobb félelmem,az hogy újra kövér leszek, hiába tudom, hogy megteszek mindent ellene. Így meg elég sz*r ezt hallgatni mindennap.Ti mit tennétek?
Nem hogy hetente, de 2 naponta mérem magam.Mérőszalaggal meg úgy havonta. Nem is volt eddig egyszer sem, hogy többet mutatna a mérleg. Enni is ugyanúgy eszek,mint a "diéta" alatt és tudom, hogy így kell ennem mostmár mindig. Nincs is ezzel gondom,mert nem vagyok éhes sosem.
Már az is megfordult a fejemben, hogy lehet hogy irigykedik. Mert most csinosan tudok öltözködni, jobban adok is magamra. Mert ugye 100kg-san melyik ruha állt jól..
Gratula a szép eredményhez! =)
És igazuk van a többieknek, ne hallgass rá most kivételesen. Ha odafigyelsz akkor biztos nem fogsz visszahízni, főleg nem annyit. Csak így tovább ;)
1.elengeded a füled melett 2,megkéred szépen h nehozza fel ezt mindig. 3,ha nem ért a szép szóbol mondod eréjesebben még akkor is ha megsértödik.4,uradnak mondod h közölje vele h nem kéne téged evvel zaklatnia elvégre az ő anyja.
A lényeg h nem fogod visszahizni,mert erős vagy,és nem az anyósod fog ebben befojásolni.
rontani akar az önbecsüléseden és biztosan irigy is és nem akarja elismerni mennyire ügyes vagy és csinos.
egyik füleden be, a másikon ki.
ne is hozd neki szóba a súlyodat, sőt, finoman közölhetnéd vele, hogy mennyire uncsi, hogy mindig a külsőd van terítéken. az én anyósom is csinálta ezt egy darabig, én a férjemnek mondtam, hogy állítsa le az anyját, mert tuti az lesz, hogyha ő jön én elmegyek addig valahova. férjem szólt neki és azóta nem vagyok terítéken. ideje lenne természetesnek és normálisnak venni, hogy visszafogytál,újra szép vagy. gondolom anyósod súlya sincs nap mint nap a témák középpontjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!