Segítség visszahízok! Miért?
Figyelt kérdés
Nem értem miért van, nagyon figyelek arra, hogy mit eszek, fogyózok is. Mégis amikor már legalább 4kg-ot fogytam, valamiért visszahízok. Pedig ugyanúgy eszek, sportolok, mozgok stb... Nem tudjátok miért lehet?2011. júl. 26. 10:52
2/9 A kérdező kommentje:
Mivel faluban lakom, naponta többször eljárok futni, biciklizni. Keveset eszem, ha nagyon éhes vagyok akkor maximum 1 kicsivel többet mint szoktam. De nekem jó így nem érzem magam anorexiásnak. Este mielőtt elmegyek fürödni még futok legalább 15-20 percen keresztül.
2011. júl. 26. 10:59
4/9 A kérdező kommentje:
kössz :DDD nemtudom, hogy koplalok-e mert nem vagyok igazán éhes
2011. júl. 26. 11:05
5/9 anonim válasza:
írd már le, hogy mit szel meg 1 nap! vagy 1 napi étrendedet...
6/9 anonim válasza:
ird le pontosan mit eszel mennyit mozogsz es az adataidat
7/9 A kérdező kommentje:
12éves vagyok, 58kg és 167cm. Reggel általában vajaskenyér, vagy akármilyen kenyérből max. 2szelet, ha nem azt eszek akkor rántottát. Délelőtt futva közlekedek boltba vagy könyvtárba. Ebédre az van ami, de abból csak 1 adagot eszek, amivel el is vagyok. Délután max almát vagy valami háztartási kekszet ill. müzlit. Este fele 18:45 körül elmegyek házi tejért, félig futva, félig gyalog. Este 20:00 kor elmegyek futni a hátsókertbe (ami elég nagy) föl-alá futkosok húsz percen keresztül és vége a napnak. Jah, meg még vacsira midnig más van, ma pl. tejberizs volt.
2011. júl. 26. 21:13
8/9 anonim válasza:
Jesszusom még csak 12 éves vagy. Azért hizol vissza mert fejlődésben van a szervezeted, ne akarj ilyen korban diétázni, mert csak ártasz vele magadnak.
9/9 anonim válasza:
Igaz, hogy 12 éves, de amit ő csinál nem olyan radikális fogyókúra. Szóval nem hiszem, hogy ártana az egészségének.
Én inkább azt nem értem, hogy 58 kg vagy a 167 cm magasságodhoz. Nem hiszem, hogy ez annyira gáz lenne a te korodban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!