Hízókúra? Segítség! (? )
Figyelt kérdés
Hízókúrán vagyok. heti 0,3-0,5kg-ot kellene híznom.
ha napi 2100 kcal-t eszek, az úgy jó? 162 cm, 46 kg vagyok.
2011. okt. 22. 22:55
1/4 anonim válasza:
Egyél naponta legalább 5-ször,(nem baj, ha egyszerre nem túl sokat) változatosan mindenfélét, de szerintem minden nap kényeztesd magad valami édességgel is.
2/4 anonim válasza:
Te vagy az aki vmelyiknap 2200 kalóriát evett? :)
Lehet nem jól fejeztem ki magam a multkor, de nem bántani akartalak. Nem az a lényeg hogy 46kiló vagy vagy 50 hanem az hogy ne aggódj a testsúlyod miatt. 46/162 az még nem vészesen kevés, ha annyit eszel amennyi jólesik garantáltan nem fogsz elfogyni, viszont lehet felszedsz pár kilót, ami meg szintén csak jó. Csak érezd magad jól ,ennyi a lényeg, mert normális testalkatú vagy.
Persze ha rendszeresen étkezel és mozogsz az sosem árt ,sőt bebiztosít hogy sem elfogyni sem elhízni nem fogsz. ;)
3/4 anonim válasza:
mindig szénhidrát dús kaját próbálj enni vagy jó zsírosan attól tuti hízol.
4/4 anonim válasza:
száraz testtömeg, egészségi állapot, fizikai aktivitás.. mind mind meghatározza mennyi energiára van szükséged.. ha te 2100kcal-t számoltál, akkor dobj még rá 500kcal-t, vagy 1000kcal-t, vegyél egy Jumbót igyál napi 1-2 adagot, osztán jó lesz. nem könnyű tömeget növelni (hízni) de azért mégis ez a könnyebb (fogyáshoz képest) itt inkább csak arra kell figyelni, hogy egyél. és még egy kicsit egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!