Szerintetek sok volt ez egy napra? Ha ennyit eszem, visszahízok?
Amit ma ettem:
Reggeli - tejeskávé cukor nélkül
Ebéd - Sütőtökleves pirított zsemlekockával, viszonylag kis adag
Uzsonna - 1 gyümölcsjoghurt
Vacsora - pár szelet(kb. 5 deka) csirkesonka, light sajtkrém(kb. 100 kcal), két szelet kétszersült(1 db 40 kcal) + egy zacskó aszalt barack(nem kellett volna, tudom, de még mindig jobb mint egy tábla csoki vagy egy szelet torta:S)
Általában ennyi kalóriát viszek be naponta mostanában; ez kicsivel több mint amit eddig bevittem, ezért félek, hogy hízni fogok vagy megállok a fogyásban. Szerintetek? Egyébként L/20 vagyok, 165 cm/63 kg.
Nem tudom, eddig mennyit ettél, de ez koplalás.
Ennyivel megbetegszel, és kénytelen leszel NORMÁLISAN enni. Ettől állati gyorsan leszel több kiló, mint fogyókúra előtt. Ez van.
Nemcsak kevés, de szar is: nincs benne fehérje (a sonka nem az!) és zöldség, gyümölcs.
Előző, nekem is pontosan ez jutott eszembe. :)
Kérdező, ma semmit nem ettél, és ha ilyen aggályokkal küszködsz tényleg keress fel egy szakit.
Hát ez alkattól függ. Én naponta reggelire betolok egy zsemlét/kiflit+ vmi gyümölcs, ebédre leves+vmiféle hús (menza), otthon folyamatosan nassolok pilótakekszet/sütit/ müzlit/joghurtot, vacsorára nagy tál kaja, vagy ami szokásom vacsorára az 2 zsömle, nagy darab sajt, harmad fejhagyma, 7-8 cm kolbász, pár szelet sonka, ketchup, mustár, mindehhez 5 tojásos szalonnás rántotta.
Mindehhez 167 cm és kb 55 kg vagyok. Szóval tényleg alkat kérdése, ha te jóllaksz attól, amit leírtál, hát egészségedre. Nem lehet megmondani hogy hízni fogsz e.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!