170- 64 kg? Meghíztam! SOS!?
Figyelt kérdés
Megbolondulok! Pár héttel ezelőtt még 60 voltam, sőt volt amikor 58. Most meg 64???? Hánytatom is magam, és alig eszem valamit, mégis hízom. Segítség!2011. febr. 23. 18:57
1/4 anonim válasza:
Dehogyis "alig eszem valamit ". Csak becsapod ezzel magadat,azt közben meg valójában sokat eszel és hízol.
2/4 anonim válasza:
előző ne szemétkedj. plusz még ha sokat is eszik, de kihányja(ami jó nagy hülyeség, dehát...), akkor nem logikus, hogy hízzon. ha sokat mozogtál mostanában, simán lehet, hogy csak izmosodsz, ami nehezebb, mint a zsír. plusz sok embernél menstruáció előtt 1-2 kilóval többet mutat a mérleg. ha meg baromira koplalsz, a szervezeted átmegy raktározásba és már egy kicsivel több kajától is sokat hízhatsz, mert belassult az anyagcseréd. ez van.
4/4 A kérdező kommentje:
Mostmár nem hánytatom magam. És nem koplalok úgy, hogy most húú! Csak egyszerűen keveset eszem. És mégis. Én ezt egyáltalán nem értem.....Azért köszönöm.:-)
2011. febr. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!