Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghíztam. és az a baj, hogy...

Meghíztam. és az a baj, hogy nem is akarok leállni a kényelmes életmódról és a finom kajákról. Elítélendő, ha tudva hogy hízlalom magam, engedek a kísértésnek?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, nem kövér, de nyáron még 52 kiló voltam a 160 centimhez, vékony derék, pici úszógumi (csak ülve és meztelenül) átlagos, nem lógó mell, pici fenék és izmos combok. Sokat fogytam télen, nyár elejére lettem "bombanő", mindenki dicsért. És leeresztettem, más a munkám, más az időbeosztásom, tornázni már nincs esélyem, ha pihenni is akarok vmikor. Meg lusta is vagyok rá, inkább a párommal döglünk a tv előtt és beszélgetünk, szeretkezünk.. :) És hát szóval jöttek a hurkácskák, sok nadrág lett kényelmetlen, most 8 kiló hízásnál tartok sajnos, párom pedig nyári munkáinak köszönhetően pont akkor adta le a pocakját és szedett fel izmot, mikor én hízásnak indultam. És ami durva, nem zavarja! Nagyon tetszem neki, soha ennyit nem markolászott, hiába mondom, hogy 2 méretet ugrottam...Engem a tokám zavar és a karom vastagodása, az úszógumim még elrejthető, a comjaim már nagyon nagyok. Elhízzak? :) Vagy ismét kínozzam magam fogyókúrákkal, miközben ő jókat ehet? Nem lettem depis a hízástól, a környezetemben mindenki megjegyzi, milyen töltöttgalamb lettem, én meg bóknak fogom fel, normális ez? Mondjuk az tény, hogy vékonyan több ember talált szépnek és öltözködni könnyebb és olcsóbb volt. No meg valahogy fittebb is voltam. Mit csináljak? Voltatok hasonló helyzetben?
2010. okt. 20. 17:51
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
megmértem, már 9 kiló :O és ma is sokat ettem, bűntudat nélkül...
2010. okt. 20. 17:53
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Ne engedd magad elhízni,ha tehetsz ellene!

Mozogj és egyél kevesebbet!!

2010. okt. 20. 18:01
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

Fél évente 9 kilo? Meg fogod ölni magad ... Plusz előbb-utóbb a párod sem fog a zsírtömegnek örülni.

Én évi fél kilo pluszt engedélyeztem magamnak, mondjuk alapjáraton nem vagyok tespedős típus. Sőt a párom is aktívan sportol, ő sem hagyja el magát .. akkor én miért tenném?

2010. okt. 20. 18:16
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Helló!

Teljesen megértelek. És nem fogom azt mondani, hogy állj neki fogyókúrázni.

Tudod, ebben a kategóriában nem igazán fogsz találni olyat, aki ilyet javasoljon neked, mert a többsége azoknak akik ide járnak azoknak az életük a fogyás és a fittség körül forog. Nem számít, hogy a férjednek tetszel. Nem számít, hogy te megvagy elégedve magaddal. Nem számít, hogy jó életed van. FOGYJ! Vagyis nem én mondom ezt, de nagyjából ez van itt. Sőt, még az olyan kérdések is ritkák, mint a tiéd, nem szoktam gyakran találkozni ilyenekkel.

DE most nem érdekel, ha lepontoznak: igenis úgy élj, ahogy neked jólesik ! Felnőttként az élet már túl rövid ahoz, hogy folyton olyasmiket csináljunk, amiket nem szivesen csinálnánk. Ez a kamaszkorra jellemző : ott a fiatalok 1 szelet uborkán élnek 2 napig, csakhogy nehogy mások legyenek, mint a többiek, vagyis kicsit teltebbek.

Kész ! Ezek az idők lejártak. Egy felnőttnek ne mondja meg senki, hogy mit kéne csináljon, mert minden felnőtt nagyonis jól tudja mire van szüksége és mire nincs. Ha majd eljön az idő, hogy leakarsz kicsit karcsúsodni akkor megteheted. De csak azért, mert mások mondják, azért ne !

A boldogságot nem arra adják, hogy hány XS-es nadrág van a szekrényedben (vagy melyik a legkisebb nadrág M.o. -n)

Szóval nekem ez a véleményem, itt szerintem nincs mire alapozni, az élet egyéni, nehogy már valaki megakarja határozni, hogy mit csináljál a saját testeddel

2010. okt. 20. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

ha irodai melód van, akkor rendelj kajafutár cégektől valami fogyis menüt, és ha teheted, akkor sétálj sokat. meóhelyre, vagy hétvégén.

én ezzel a haditervvel fogytam egy nyár alatt 5kgt :D

alkoholt ne igyál, mert nagyon hízlal. cukros üdítőket felejtsd el, csak üres kalória, inkább igyál ásványvizet, vagy zöldteát mézzel.

ezt meg kell állítani. van egy jó barátnőm, aki pár év alatt ezzel a kényelmességgel 60 kilóról 100ra hízott, pedig előtte iszonyat csinos volt, és tapadtak rá a pasik. most meg rá se néz senki...

szóval kicsit fogd vissza magad, tv nézés helyett meg menjetek kirándulni, sétálni.

esténként fél óra kocogásra biztos lenne időd és energiád.

2010. okt. 20. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Ja, először aranyos markolásznivaló hurkácskák, aztán 9 kiló, 10, 15, aztán kevesebb szex, még több kiló, aztán zabálás szerelmi bánatodban, mert a pasid lelépett egy 45 kilóssal, aztán 25 kiló... aztán kínkeserves fogyás rossz diétákkal, hízás újra (jojó effektus), diéta, hízás, diéta... undorodás magadtól, hízás, cukorbetegség, hátfájás, önbizalomhiány...

Ha nem ezt akarod, akkor most kell megállítanod a folyamatot.

2010. okt. 20. 19:33
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

ezzel csak az a baj, hogy lesz ez még több is ha most elhagyod magad. most még teszel neki de majd jövőre plusz 15 kiló lesz utána meg plusz 25... ha most nem kezdessz változtatni később jóval nehezebb lesz. ne ess abba a hibába mint a legtöbb nő akik elhagyják magukat a biztos kapcsolatban.

tudom néha nehéz feláálni a tv elől és helyette mozogni , de erre mindenkinek szüksége lenne és az nem kifogás hogy nincs idő. én is dolgozom mellette háztartást vezetek, de hetente 3-4 alkalommal szakítok 40-60 percet egy kis edzésre. no meg figyelek a kajálásra is , nem viszem túlzásba a diétát de este a tv előtt tuti nem nassolok , na meg nagyjából napközben is figyelek. nem nehéz ezt batartani és évek óta egy grammot sem híztam (pedig hízékony vagyok) szerintem kezdj el újra tornázni és figyelj az evésre.

2010. okt. 20. 19:37
 8/17 anonim válasza:
79%
Sztem a kerékpározás segit sok kilótól megszabadulni.Ha a diétás étrendet választod az is jó. Mozogni kell. Nyáron megint csini lehetsz ha meg van az akaratod.
2010. okt. 20. 20:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem akarok lefogyni, ezt eldöntöttem. Nem fogok fogyózni, de mozogni igen, hogy ne hízzak sokkal többet, illetve egészséges maradjak és izmom legyen. A háj is formásabban néz ki izmokon mint a löttyön :) most is jó kondiban vagyok, csak rendesen kipárnáztam magam :) Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem még szexi is :) Majd meglátom, mennyit hízok mozgás mellett. Mivel a párom is eszik most eleget (néha csak 1x vacsorázik és ezzel elmondtam mindent :)) visszaszedi a pocakot, amit egyébként szeretek, és ráveszem, hogy mozogjunk együtt, hogy ő se folyósodjon el. Egyébként szó nincs arról, hogy stabil kapcsolat, na mostmár mindegy, mert tetszeni akarunk egymásnak és igényesek vagyunk, csak szeretünk enni és rájöttem, nem is olyan rossz egy kis nőies túlsúly. Valaki írta, hogy félévente 9 kiló, neeem, eddig nem híztam ennyit, mindig 50 és 55 kiló közt ingáztam, most vagyok 61. A barátnőm orvos, szerinte ha mozgok valamennyit és beáll a kajálásom erre a stílusra, tartom majd ezt a súlytöbbletet, tehát tévesen gondoltam azt, hogy ilyen tempóban fogok gyarapodni. Állítólag az elején furcsa a szervezetnek és kihasználja, hogy lehet tartalékokat halmozni, valami ilyesmit mondott.

A kérdésre adott válaszok elgondolkodtatóak, mindenkinek köszönöm, mert valós képet ad a mai kultúráról. Hasznos tanácsokat is kaptam, és már annak is örülök, hogy elolvastátok a kérdésemet :)

Nyugodtan lehet még írni, akár sorstársaknak is :)

2010. okt. 21. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
Szellemileg retardált vagyok, meg lusta is és utálok tanulni. hogyan tudnék diplomát szerezni, lehetőleg orvosit, mert a Dr az mégicsak jelentene valamit. Előre is köszi!
2010. okt. 21. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!