Meghíztam. és az a baj, hogy nem is akarok leállni a kényelmes életmódról és a finom kajákról. Elítélendő, ha tudva hogy hízlalom magam, engedek a kísértésnek?
"Nem akarok lefogyni, ezt eldöntöttem. Nem fogok fogyózni, de mozogni igen, hogy ne hízzak sokkal többet"
Ez így magában édeskevés. A mozgás ér úgy 10%-ot az egészből. Rengeteg összetevője van annak, hogy mitől áll be az egyensúlyi állapot, amiből te most egy kis összetevővel próbálsz elérni valamit.
Megpróbálok nem ellenségesnek tűni:
Én az ilyen hülyékből élek, mint te. :-)
(edző vagyok)
Senki sem dagadtan születik. Nekem az összes eddigi túlsúlyos vendégem vékony volt néhány évvel ezelőtt. Van olyan is, aki szó szerint bombanő volt (fent vannak Fészbúkon a fotói).
Ahol most Te tartasz, az csak a kezdet. Innen még viszonylag könnyű dolgod lenne. Egyszerűen nem szabad hagyni, hogy a kajálásért élj. Nem lehetsz az ösztönei rabja! Ember vagy, nem primitív állat!
Az életkorral egyre csökken az anyagcserénk sebessége. A mozgás hiánya és a hulladékok ételként való elfogyasztása csak növelik a betegségek kockázatát. Egyre jobban kell figyelni, mert ha későn kapsz észbe, már sokkal nehezebb lesz.
Hidd el, nap mint nap találkozok ilyenekkel....
Én vagyok a kérdező, csak már nincs meg a regem.
A folytatás: 66 kilónál terhes lettem, diétára fogtak, mert már a legelején felszedtem 5 kilót, végül 77 kilóval mentem szülni, most pedig 52 vagyok :) a babám egyéves, a szoptatás ennyit számított, meg persze nekiálltam diétázni és mozogni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!