Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghíztam. és az a baj, hogy...

Meghíztam. és az a baj, hogy nem is akarok leállni a kényelmes életmódról és a finom kajákról. Elítélendő, ha tudva hogy hízlalom magam, engedek a kísértésnek?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, nem kövér, de nyáron még 52 kiló voltam a 160 centimhez, vékony derék, pici úszógumi (csak ülve és meztelenül) átlagos, nem lógó mell, pici fenék és izmos combok. Sokat fogytam télen, nyár elejére lettem "bombanő", mindenki dicsért. És leeresztettem, más a munkám, más az időbeosztásom, tornázni már nincs esélyem, ha pihenni is akarok vmikor. Meg lusta is vagyok rá, inkább a párommal döglünk a tv előtt és beszélgetünk, szeretkezünk.. :) És hát szóval jöttek a hurkácskák, sok nadrág lett kényelmetlen, most 8 kiló hízásnál tartok sajnos, párom pedig nyári munkáinak köszönhetően pont akkor adta le a pocakját és szedett fel izmot, mikor én hízásnak indultam. És ami durva, nem zavarja! Nagyon tetszem neki, soha ennyit nem markolászott, hiába mondom, hogy 2 méretet ugrottam...Engem a tokám zavar és a karom vastagodása, az úszógumim még elrejthető, a comjaim már nagyon nagyok. Elhízzak? :) Vagy ismét kínozzam magam fogyókúrákkal, miközben ő jókat ehet? Nem lettem depis a hízástól, a környezetemben mindenki megjegyzi, milyen töltöttgalamb lettem, én meg bóknak fogom fel, normális ez? Mondjuk az tény, hogy vékonyan több ember talált szépnek és öltözködni könnyebb és olcsóbb volt. No meg valahogy fittebb is voltam. Mit csináljak? Voltatok hasonló helyzetben?
2010. okt. 20. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

"Nem akarok lefogyni, ezt eldöntöttem. Nem fogok fogyózni, de mozogni igen, hogy ne hízzak sokkal többet"

Ez így magában édeskevés. A mozgás ér úgy 10%-ot az egészből. Rengeteg összetevője van annak, hogy mitől áll be az egyensúlyi állapot, amiből te most egy kis összetevővel próbálsz elérni valamit.

2010. okt. 21. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Jó hogy tudsz magadnak ideológiát gyártani a hájhoz ... nagyon sokat híztak már attől 200 kilosra :D
2010. okt. 21. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Én írok most valamit:) Szerintem fogyj le most 4-5 kilót,ez enm nehéz 1 hónap alatt meg lesz:) utána tartas a súlyod és maradj így,sportolj lehet búnőzni,nem két hetente 1 kocka csokira gondoltam,de gondolom érted:D ne hízz el :) már én is megbántam:) de szerencsére nem 15-20 kiló felesleg van rajtam:) kb, anyni vagyok,mint te
2010. okt. 21. 14:24
 14/17 A kérdező kommentje:
ne szólogassatok be. Miért lett ellenséges a hangulat? Dühből írnak itt sokan ezen az oldalon, néha értem az okát, néha nem. Aki meg az első lap utolsó válaszát írta, mit szeretett volna mondani? Egyébként mindenki ideológiákat gyárt az élet dolgairól, emiatt van az, hogy mindenki máshogy vélekedik. Én is örülök, hogy van véleményem.
2010. okt. 21. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Megpróbálok nem ellenségesnek tűni:

Én az ilyen hülyékből élek, mint te. :-)

(edző vagyok)

Senki sem dagadtan születik. Nekem az összes eddigi túlsúlyos vendégem vékony volt néhány évvel ezelőtt. Van olyan is, aki szó szerint bombanő volt (fent vannak Fészbúkon a fotói).

Ahol most Te tartasz, az csak a kezdet. Innen még viszonylag könnyű dolgod lenne. Egyszerűen nem szabad hagyni, hogy a kajálásért élj. Nem lehetsz az ösztönei rabja! Ember vagy, nem primitív állat!

Az életkorral egyre csökken az anyagcserénk sebessége. A mozgás hiánya és a hulladékok ételként való elfogyasztása csak növelik a betegségek kockázatát. Egyre jobban kell figyelni, mert ha későn kapsz észbe, már sokkal nehezebb lesz.

Hidd el, nap mint nap találkozok ilyenekkel....

2010. okt. 21. 15:29
 16/17 anonim válasza:
Mi lett a történet folytatása?
2012. ápr. 17. 18:16
 17/17 anonim válasza:
94%

Én vagyok a kérdező, csak már nincs meg a regem.

A folytatás: 66 kilónál terhes lettem, diétára fogtak, mert már a legelején felszedtem 5 kilót, végül 77 kilóval mentem szülni, most pedig 52 vagyok :) a babám egyéves, a szoptatás ennyit számított, meg persze nekiálltam diétázni és mozogni! :)

2012. máj. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!