Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sose fogok lefogyni már...

Sose fogok lefogyni már combból? Meg se moccan. Meghiztam a combomra és most nagy de nem moccan centibe.

Figyelt kérdés

sportolok én, futás,biciklizés, igaz a diétát lassan egy hete kezdem probálok egészségesen enni főleg fehéréjket,kevés szénhidrát..

de kiakaszt hogy a combom meg se moccan valahogyan:S

akkor mi az istent csináljak??? fussak,biciklizzek tovább vagy mást javasoltok?

2013. okt. 21. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Jol ertem, hogy egy hete kezdtel el sportolni es egeszsegesebben enni? Egy het alatt ne varj csodat, majd nezt meg 2-3 honap mulva. Egyebkent a comb vekonyitasahoz fontosabb a zsirveszteseg, amit dietaval lehet elerni, lehet, hogy nem eleg nalad az, hogy kevesebb szenhidratot eszel, hanem a kaloriafogyasztasodat is visszabb kell egy kicsit venni. De a mozgast semmikepp ne hagyd abba.
2013. okt. 21. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha 1 hét alatt le lehetne fogyni, akkor senki se sportolni évekig :D
2013. okt. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!