Durván meghíztam, míg a pasim külföldön volt. Jövő héten találkozunk. Mit tegyek? 18L
Júniusban utazott el nyárra egy külföldi nyári munka miatt. Én meg nagyon elengedtem magam evés tekintetében és sajnos sikerült a 156 centihez eleve is 57 kilós önmagamat két és fél hónap alatt 66 kilósra hízalnom. Ide ne merek képet feltenni, de az a számokból is látszódhat, hogy jó dundi lettem.
Jövő héten találkozom újra a pasimmal, és még nem tud erről semmit. Először azért nem mondtam neki, mert azt hittem, visszafogyok, mire megjön, aztán ahogy eldurvult a helyzet, már azért nem mertem. Régebben mindig mondta, hogy örül, hogy "van mit fogni" rajtam, de azt hiszem, ez most sok lesz neki. A Skypeon csak az arcomat látta, de ott nem nagyon látszik a változás.
Szerintetek mondjam neki előre, hogy "felkészítsem", vagy elég, ha élőben észreveszi? Tegnap már megírtam egy mailt neki egy kép csatolmánnyal, de végül nem mertem elküdeni...
Szerintem szólhatsz neki hogy picit híztál,ha szeret nem fogja zavarni,de ha téged zavar akkor kezdj el foglalkozni a testeddel.
A hastáncot és a jógát ajánlom,én gyorsan fogytam velük.
Jó, hogy bátor voltál végül! Kíváncsi vagyok, mit válaszol.
Amúgy feltehetnéd ide is a képet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!