Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Durván meghíztam, míg a pasim...

Durván meghíztam, míg a pasim külföldön volt. Jövő héten találkozunk. Mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés

Júniusban utazott el nyárra egy külföldi nyári munka miatt. Én meg nagyon elengedtem magam evés tekintetében és sajnos sikerült a 156 centihez eleve is 57 kilós önmagamat két és fél hónap alatt 66 kilósra hízalnom. Ide ne merek képet feltenni, de az a számokból is látszódhat, hogy jó dundi lettem.

Jövő héten találkozom újra a pasimmal, és még nem tud erről semmit. Először azért nem mondtam neki, mert azt hittem, visszafogyok, mire megjön, aztán ahogy eldurvult a helyzet, már azért nem mertem. Régebben mindig mondta, hogy örül, hogy "van mit fogni" rajtam, de azt hiszem, ez most sok lesz neki. A Skypeon csak az arcomat látta, de ott nem nagyon látszik a változás.

Szerintetek mondjam neki előre, hogy "felkészítsem", vagy elég, ha élőben észreveszi? Tegnap már megírtam egy mailt neki egy kép csatolmánnyal, de végül nem mertem elküdeni...

2013. aug. 31. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szólhatsz neki hogy picit híztál,ha szeret nem fogja zavarni,de ha téged zavar akkor kezdj el foglalkozni a testeddel.

A hastáncot és a jógát ajánlom,én gyorsan fogytam velük.

2013. aug. 31. 16:33
 2/10 csizia ***** válasza:
35%
Teljesen egyértelmű, hogy élő találkozás előtt meg kell tudnia. Bár nem ismerem a pasidat de nem ajánlom, hogy hosszú külön eltöltött idő után emiatt friss feszültség legyen benne. A probléma az probléma. Kicsit sunyi dolog ha ugy teszünk mintha nem is létezne. Meg nem értem minek egy kapcsolatban titkolózni, sosem értettem. Lényeg, hogy elronthatja a találkozást, mivel mindkettőtökben feszültség lesz emiatt.
2013. aug. 31. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg nem most kene elkezdeni gondolkodni h mekkora valagat eresztettel a nagy unalomban....
2013. aug. 31. 17:39
 4/10 anonim válasza:
100%
Jobb ha mondod neki előre.
2013. aug. 31. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondd neki előre.
2013. aug. 31. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét alatt nem fogsz tudni visszafogyni, ne is akarj, csak egészségtelen próbálkozás lenne. Mondd, hogy annyira hiányzott, hogy csak az evés volt vigasz :) még jól is kijöhetsz belőle. Ha pedig korábban mondta, hogy szereti, ha van mit fogni, nem tudhatod, hogy így nem-e még jobban bejössz neki. Nem mindenki a csontkollekciókat szereti. Kár ezen befeszülni, ha téged zavar, kezdj el egy épeszű diétát és ha mégis zavarná a pár kiló plusz, láthatja, hogy nem hanyagolod el magad.
2013. szept. 1. 07:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Hát végül írtam neki egy sms-t. Azt válaszolta, hogy ő még örül is, ha kicsit híztam, de nem tudja elképzelni, hogy nézek ki 66 kilóval. Küldtem neki egy képet és msot várom a választ:-)
2013. szept. 3. 10:41
 8/10 anonim válasza:
100%

Jó, hogy bátor voltál végül! Kíváncsi vagyok, mit válaszol.

Amúgy feltehetnéd ide is a képet:-)

2013. szept. 3. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Örülök ha ti is örültök:) De azért még sportolhatsz/fogyhatsz picit, mert azért szerintem 156 cm-hez 66 kiló picit sok. Bocsi, így gondolom:)
2013. szept. 3. 20:53
 10/10 csizia ***** válasza:
Norbertonál a pont. Sőt valószínüleg amiatt híztál mert ő nem volt. Személyek hiánya miatt ugyanúgy meg lehet hízni mint mondjuk ha az ember szerelmes.
2013. szept. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!