Undorodom magamtól mióta meghíztam és egyszerűen nem megy a fogyás. Nagyon szomorú vagyok. Mit tehetnék?
167 cm vagyok és jelenleg 66 kiló. Fél éve még 57 voltam és nem tudom mitől híztam meg így. Mozogni is mozgok napi 1 órát, ügyelek az étkezésemre.
Pl igyekszem minél kevesebb édességet enni, nem is eszek sokat, csak amennyi szükséges, nincsenek falási rohamaim se, mégis kihíztam a régi csinos ruháimat és egy vizilónak érzem magam. Utálok tükörbe nézni és a rokonaim is megjegyzik mindig,hogy mennyire meghíztam. Mit javasoltok?
Ne add fel. A fogyás nehezen indul be,főleg a lányoknál. Én a kenyeret és a tészta féléket hanyagolom(havonta 1x-2x eszek) Jó sok mozgás kell, a séta nem elég, a futástól van aknek fájnak az izületei, vannak nagyon jó kis tornák a youtube-on, pl a guggolás vagy a burpee gyakorlat nehéz de nagyon égeti a zsírt és jó alakod is lesz. Kicsit számold a kalóriákat, nem kell pontosan csak kb! Erre jó a kalóriabazis.hu.
Nekem 8kg ment le 1 hónap alatt de nem csináltam teljes odaadással csokizgattam is közbe..
Csak kitartás..
-guggolás vagy a burpee nem éget zsirt.PONT
-nincs olyan,hogy zsirt éget,és formásit egyszerre.PONT
-ne a kalóriát kell számolni,ahanem a makrotápanyagok arányát. PONT
A kérdezőnek szálkásitó diétára és aerob mozgásra van szüksége. Főként az étrend a fontos.
Reggel nagyon fontos a fehérje. A jogurtban meg fittnessszeletekben pedig nincs.
-ne a kalóriát kell számolni,ahanem a makrotápanyagok arányát. PONT
hormonvizsgálat, vércukorvizsgálat esetleg, probléma ha a menszeszed rendszeretelen. Lehet a hízás gyógyszermellékhatás is, ha szedsz valamit.
Nézz inzulinfelszabadulást gátló érted után esetleg, nem elég a kalóriaszámolgatás.
PONT a guggolástol,kitöréstöl,fekvőtámasztól és a burpee-től leadtam 12kg-t 1 hónap alatt és PONT nekem ne mondja senki h nem lehet mikor most csináltam meg PONT
Kalóriat csak kb számoltam,nem kell tùlzásba vinni..nekem ez vált be.(unokatestvérem személyi edző kanadában az ő programjat csináltam, 9nap mùlva indul a következő 1 hónapos kihívás és már most több mint 100an jelentkeztek, a neve Hybridstrong)
A guggolás kitöréstől hogy nem lesz valakinek jó alakja ez vicc.. erre inkább nem is válaszolok nevetséges FELKIÁLTÓJEL..:)
Na szakszerűen érvelő vitatársam,ezt olvasd el,aztán várom az érvelésedet! :
"PONT a guggolástol,kitöréstöl,fekvőtámasztól és a burpee-től leadtam 12kg-t 1 hónap alatt és PONT"
NEM az erőgyakorlatoktól fogytál,hanem attól,amit előbb leirtál,hogy hanyagoltad a kenyeret és a tészta féléket. PONT
"nekem ne mondja senki h nem lehet mikor most csináltam meg PONT"
Nem lehet! Te nem tudod,hogy a fogyásodnak mi a kiváltó oka! Megsúgom: a táplálkozásreformod. pont.....
"Kalóriat csak kb számoltam,nem kell tùlzásba vinni..nekem ez vált be."
Igen-igen,jól mondod.
"A guggolás kitöréstől hogy nem lesz valakinek jó alakja ez vicc.. erre inkább nem is válaszolok nevetséges FELKIÁLTÓJEL..:)"
Deokos valaki.... Ki mondta,hogy nem lesz jó alakod tőle?
Meg kéne érteni,hogy a guggolás,kitörés IZOMÉPITÉSRE ÉS NEM ZSIRÉGETÉSRE VALÓ. PONT
Zsirégetésre monoton aerob vagy intervallum edzés való,nem erőgyakorlat.
na,várom a visszajelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!