Ez a világ legjobb fogyókúrája?
A fogyókúra lényege szerintem az ,hogy minél szálkásabb testalkatot érjünk el minimális izomveszteség mellett és nem az, hogy skinny fat testet csináljunk.
Tehát a legjobb fogyókúra még mindig: Szálkásító diéta heti 3-4 aerob edzéssel.
Tényleg ennyit fogytak, 3 hét alatt?
Nagyon sok sz.ar és kötött víz lehetett a testükben. Biztos jó erőben voltak 'fogyás' után. Már nem közvetlenül, mert koplalás közben van hogy nagyon nagy teljesítményt tud leadni a test, hanem úgy általában. Zsír/izom arányban, általános egészségi állapotukban..
"Azon kívül, hogy leadnak 10-20 kilót…"
Nekem 8. Próbáljátok ki.
vagy keressetek a gyiken idióta kérdéseket "koplaltam most mi lesz" címszavakkal.
Ott meg lehet nézni milyen formát hoz az éhezés, szerencsére van pár 'nem hülye' aki kipróbálta. Tőlük kéne tanulni, egész életük értelme annyi, hogy mások tanulhassanak a hibáikból, nem?
Érdekesnek valóban érdekes, csak mint tudjuk sokan kipróbálták. Sokan nem tudnak mást kipróbálni, mert nagyon rossz körülmények között élnek.
Egyikük sem boldog az eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!