Hogy fogyjak le, ha éhezek?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem, nincs mit enni, rendes ebédre nem telik, hideg kaját eszem, vajas zsemle, májkrémes zsemle pl. Mégis van rajtam 15 kiló felesleg.... Nagyon le szeretném adni, de így mégis lehetséges? :(2013. dec. 2. 14:35
31/31 anonim válasza:
Lényeg, hogy amikor ellentétes oldalon vagyunk, ne anyázzunk rögtön egymásnak.
Ami érdekes lesz, mert én egy ideje nem írok ki nevet. De nem baj, majd figyelek, hogy soha ne kezdjek anyázni akkor, ha valakivel nem értek egyet :D
/szerintem egyébként sokkal poénabb a fórum, ha vigyorgós hangulatban egymás b@aszogatása nélkül is le lehet írni különböző véleményeket. aztán persze akaratlanul is elkezdjük kritizálni mások válaszát, abszolúte jó szándékból, és itt kell tudni lazának maradni, és nem felkapni a vizet. én ezeket a jövőben úgy fogom elintézni, hogy hivatkozom a különböző kutatási eredményeken alapuló különböző tanításokra, nézeteke.. ebben nincsen személyeskedés :) /vége/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!