Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le, ha éhezek?

Hogy fogyjak le, ha éhezek?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem, nincs mit enni, rendes ebédre nem telik, hideg kaját eszem, vajas zsemle, májkrémes zsemle pl. Mégis van rajtam 15 kiló felesleg.... Nagyon le szeretném adni, de így mégis lehetséges? :(
2013. dec. 2. 14:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászóló vagyok: sokszor az ilyen méjkrémek,meg hasonlók drágábbak,mint amennyinek tűnnek,ha leszámolja az ember,mennyit eszik ezekből egy hónapban.
2013. dec. 2. 15:51
 12/31 anonim ***** válasza:
bocsánat,nem az utolsó,hanem az utolsó előtti,de ez mindegy is. Most jutott még eszembe,hogy vannak a neten ilyen mozgásformák,pl a youtubon,ahol fogyáshoz mutatnak be mozgásgyakorlatokat,amihez semmilyen eszköz nem kell,csak a test. Keress ezekre is rá. Ha kitartó vagy,az a 15 kg lemegy rólad 6-7 hónap alatt.
2013. dec. 2. 15:55
 13/31 anonim ***** válasza:
52%
Ha 500 forintom lenne kajálni, akkor megennék napi 250g zabpelyhet meg 35 deka csirkemellet. Ez 500 Ft. Szar, de minden tápanyag megvan benne.
2013. dec. 2. 15:58
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
Csak zsír nincs és vitaminok, viszont cserébe a zab tömény keményítő, ráadásul az ilyen gabonákra még az emésztésgátlás is jellemző. Akkor már inkább rizs, egy kis sütőtökkel vagy céklával + olcsóbb, zsírosabb hússal.
2013. dec. 2. 16:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik válaszoló nagyon jó ötletet írt, zöldséges rizs!

1kg s-budget rizs a Sparban 200 Ft. 15 perc alatt sós vízben megfő, leszűröd.

1kg fejes káposzta 100 Ft körül van (1 kisebb fej). Apróra vágod, egy kis zsíron v. olajon megpárolod, sózod, borsozod, fél óra alatt megvan, finom édeskés íze van.

Veszel valahol olcsó tojást, néha van Sparban is 30 foritnos, vagy Tescoban. Megfőzöd v. kisütöd tükörtojásnak. Ez mehet a káposztás rizs mellé.

Cékla. Kilója 200 Ft szintén a Sparban, héjastul megfőve nagyon finom. A kis gumók édesebbek.

Ha valahol látsz jó áron padlizsánt (600 Ft alatt), akkor azt is vehetsz, panírral kiránthatod vagy anélkül is kisütheted, finom.

Ehetsz májat (főve, sülve), ezt is ki lehet fogni aránylag olcsón.

500g zabpehely 200 Ft (Spar, Lidl, Aldi), reggelinek teljesen jó, akár sósan, akár édesen, de ne tejjel, hanem vízzel főzd, kb. 50 grammnyit.

2013. dec. 2. 16:04
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Te 41%! Mert az sokkal jobb, hogy ne egyen fehérjét ugye? Ráadásul a zabpehely a legjobb összetett szénhidrátforrás, amit ennyi pénzért választhat. Elárulom, a rizsnél is jobb. Az meg, hogy nincs benne vitamin, igazából rá kell szánni 3000 forintot egy 90 szemes multivitaminra. Napi 33 forint, zsír meg tényleg nincs benne sok de még mindig jobb, mint ha zsemlét enne. Esszenciális zsírsavakat a májkrémből sem lát, erre talán a legjobb megoldás 500 forintért 2,5 deci lenmagolaj, ami egy hónapra elég. És akkor nem 35 deka hús fér bele, hanem 30. Azaz napi 500 forintból egészségesebben étkezik, mint az emberek 95%a.
2013. dec. 2. 16:13
 17/31 anonim ***** válasza:
35%

Egyen fehérjét, mint írtam: zsíros hús jobb, mint a csirkemell. Persze egyszerűen megközelítve a témát csirkemellben van a legtöbb fehérje.. bah, túlzott leegyszerűsítés. De nem írhatod, hogy én nem ajánlottam fehérjefogyasztást.

Jó minőségű összetett szénhidrát nincs a zabban. Keményítő van benne. Az olcsó minőségű összetett szénhidrát.. Olyan bonyolultan összetett, hogy sok cukormolekula van egymás mellett. A bonyolultság és összetettség netovábbja :D

A rizsnél biztos hogy nem jobb, ne áruld el. Rendszerint gluténnal szennyezett, sima gabona. Legfeljebb azt lehet mondani, hogy a rizs sem jobb mint a zab, ezzel nehezen vitatkoznék, az viszont nem igaz, hogy a zab jobb lenne mint a rizs. Vicces is lenne. :D

Ha májat enne, és zsírosabb húsokat zöldségekkel, rizzsel (arányt el kell találni) akkor enne olcsóbban és egészségesebben mint az emberek 95%-a. Egyébként nem mondunk annyira különböző dolgot, azért azt észrevételezném :)

2013. dec. 2. 16:19
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Szezonális zöldséget vegyél. Ez most sajna csak krumpli, káposzta, gyökérféle. Ezekből is lehet főzeléket. Egyszer megveszed, jó pár napra elég. Húsféléből én szeretem a májat. Sertés, marhamáj ezek nem olyan vészesen drágák. Vagy a csirkeszárny. Van egy módszer amivel ki lehet szedni a 2.csontot, utána csak ki kell sütni. Olajat, lisztet meg kell venni ez tény, de sokáig elég. Persze nehéz úgy hogy nem tudom mennyit és hogyan kell beosztanod. Próbálj keveset de jó minőségűt enned. A vajas zsemlével értékes tápanyagot alig viszel be, a szervezet éhezni fog. Picit ráfordítasz, zöldséges rizsből kevesebbet elég enned, hogy a megfelelő mennyiségű tápanyag bejusson. Olcsó kajákból mindig több kell, mint a jó minőségűből. A szervezetnek egy minimális kalóriára, illetve tápanyagra, mikroanyagra szüksége van anélkül nem tudsz létezni. Vagy ha már májkrém, el tudod azt Te is készíteni, nem kell megvenni, jóval drágábban. Nagyon sok tanácsot fogsz még kapni, úgy látom, bőven lesz miből szemezgetni. Ez egy nagyon nehéz dolog, ha nincs az embernek pénze, de szeretne okosabban étkezni. A napi séta mellett mindenképp ajánlok egy kis futást vagy egyéb intenzívebb sportot, ha fogyni akarsz.
2013. dec. 2. 16:23
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbáljalak meggyőzni 41 vagy felesleges? :D
2013. dec. 2. 16:29
 20/31 anonim ***** válasza:
23%

Ha van időd, kedved, én megtisztelőnek fogom érezni, ha normális stílusban megpróbálsz meggyőzni.

És ígérem, akár egyetértek akár nem, szintén a tiszteletet megadó stílusban fogok válaszolni, valamikor edzés után.. :)

2013. dec. 2. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!