Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 2 súlyzós edzés + 2...

Heti 2 súlyzós edzés + 2 intervallum edzés?

Figyelt kérdés
Szép hasat szeretnék, és ehhez azt kellene, hogy a takaró zsírréteget ledolgozzam. Ezekkel mit gondoltok mennyire lehetséges? Az intervallumat reggel vagy edzés után terveztem. A lehető legkisebb izom vesztés ellen edzés után innék fehérje port.Tisztába vagyok vele, hogy diéta nélkül ez kb egy kalap sz@r,de ez ellen kollégium miatt annyit tudok tenni,hogy szeétosztom az étkezéseimet 5 felé! Kizárom a csokit,cukrot,udítőket! Napi 3 liter vizet iszok.Ezelőtt kb minden étkezésnél repetáztam, és sokszor volt este spagetti( amit szeretek).Most ezt visszafogom nem repetázok és szétosztom az étkezést, hogy ne éhezzek. Előny reggelente sokszor van barna kenyér.

2013. nov. 21. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Intervallum alapszabály: reggel éhgyomorra. Inkább legyen 3-3.
2013. nov. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!