Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy magam ezen az...

Miért érzem úgy magam ezen az oldalon, mint a belpolitikain? Jól látom, hogy itt már nem is elsősorban a fogyókúra a lényeg, hanem elvi viták színtere lett és a mást vallók sárba-tiprása a cél?

Figyelt kérdés

Minden féle-fajta fogyókúrás úgy védi és isteníti a saját maga által követett utat, és úgy támadja és mocskolja a mások által jónak vélt fogyókúrás módozatokat, mint az egyes pártok képviselői a politikai topikban!

Vagy csak én érzem így?

2013. nov. 11. 09:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Lemaradtam, hol itt a testépítő?

(A réteses vagyok.)

2013. nov. 12. 12:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Egy testépítő szólt be, hogy ~15 000 forintból havonta nem lehet szálkásító étrendet folytatni. Én erre írtam neki, hogy de, lehet, mert annyi pénzből lehet venni sok májat (~500ft/kg) meg zöldséget. Ami jó.

Azóta tart a front, hogy de az nem jó mert a máj az félelmetes, abban zsír van.. mondja ezt olyan, aki gluténos s.arokat meg tejfehérjét eszik. Nálam itt közelít az agyhalál :)

2013. nov. 12. 12:41
 23/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Ha Tápival van bajod (nekem közel nem ő a leggorombább, még nem láttam senkit ledorongolni), akkor miért nem írtál neki egy privit?

Vagy mások is kellenek, hogy őt tapossuk laposra?

Akkor meg azt csinálod, ami neked magadnak nem tetszik. Mábocs.

2013. nov. 12. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!