Miért érzem úgy magam ezen az oldalon, mint a belpolitikain? Jól látom, hogy itt már nem is elsősorban a fogyókúra a lényeg, hanem elvi viták színtere lett és a mást vallók sárba-tiprása a cél?
Minden féle-fajta fogyókúrás úgy védi és isteníti a saját maga által követett utat, és úgy támadja és mocskolja a mások által jónak vélt fogyókúrás módozatokat, mint az egyes pártok képviselői a politikai topikban!
Vagy csak én érzem így?
Ez eddig így volt.
Sőt, általában ma ez így működik, csak ez nagyon egyoldalúvá teszi a dolgokat. Ma az embereket általában orvosok/dietetikusok/személyi edzők tájékoztatják az ajánlott táplálkozásról.
Ezzel nagyon kevés dolog áll szemben, kevés helyen vitatják. És már elég nagy baj lett emiatt.
Kedves Utolsó
Ez akkor sem indok arra, hogy a másikat lehülyézzük, a válaszát pocskondiázzuk, stb. stb.
Ha leírod, hogy xy szakember, mondta-írta stb. stb. amit tanácsolsz, esetleg felrakod linkben, a saját magad által igaznak hitt módszer indokait, stb. stb.
A kérdező is felnőtt ember, ha kifejezetten és kizárólag csak a szakemberek véleményére kíváncsi, akkor nem itt fog kérdezni!!!!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Bízzunk benne, hogy majdcsak többségbe kerülnek azok a hozzászólók, akik a kulturált, emberi hangon történő vélemény-nyilvánítást tartják elsődlegesnek, és előbb-utóbb ezen a téren is tapasztalunk változásokat!
Na jó, tessék békén hagyni a rétesemet :D
Nagy odaadással és szeretettel gyúrtam, majd nyújtottam a tésztát! De még a párolt káposztát is (ami a 90%-át tette ki a rétesnek, jézusatyaúristenem!) nagy gonddal kevergettem, ízesítgettem! Igazi kis szeretetrétes lett.
Ezzel szemben a csirke egész életében csak egy ketrecben sínylődik, napfényt se lát a szerencsétlen, tápszerrel tömik és mi (ill. én nem :D) ezt a májat esszük meg. Meg a sok méreganyagot, ami felhalmozódott benne, hmm :D
(Mielőtt elszabadulnának az indulatok, hadd hívjam föl a figyelmet a smiley-k jelentőségére.)
A Smile-k jelentőségét értem, legutóbb egy thrillert láttam ilyen címmel, Smile bárkit leszúrt. Lehet horrorfilm volt, mert számomra olyan kis komédiának tűnt.
Szívesen megtudnék többet a csirkemájban található méreganyagokról, eddig inkább pozitív dolgokat tudok:
- jó fehérjeforrás
- jó zsírforrás
- ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag (ez a méregtelenítő funkcióból adódó)
- a csirketelepeken tartott állatok mája nem gyűjt be annyi nehézfémet mint a vadon élő állatok mája.
Felmerült még az, hogy támasszuk alá az állításokat. Én alá szoktam támasztani, de linkelgetni nem lehet állandóan a fórum szabályzatai miatt, mert hosszú távon az adott oldal (forrás) reklámozását fogja jelenteni. És ugye a gyakorikérdések.hu nem reklám oldal.
Egy kutatótól, orvostól idézni pedig lehetne, de miért mérvadóbb egyetlen kutató/orvos véleménye mint az enyém (most tegyük fel nem tudjuk hogy ki vagyok). Egy ember véleménye nem vélemény, független kutatócsoportokról és tanulmányokról készítsünk tán listát?
Egyszerűbb ha leírom röviden, és aki akar az utána tud nézni.
Mert van közöttük 1, aki úgy gondolja magáról, hogy mindent tud, és ezen az alapon megengedheti magának, hogy mindenkivel azon a lekezelő, lehurrogó hangnemet használhatja, amit éppen használ. Ezért aztán a követői is ezt tanulták tőle, és átgázolnak mindenen és mindenkin.
Pedig Tápinak korábban megírtam egy priviben az ősi kínai közmondást:
"Nem akkor válsz naggyá, amikor a tömeg vállára állsz, hanem amikor a tömeg felemel!"
No, ebből nem az sült ki, hogy visszavett a hangnemből, hanem hogy levette és most már nem látszódik a nick-neve, de a hangnem, a hozzá-állás nem változott! :))))
Hehehe, személyeskedés, személyeskedés?
Nekem mindegy, a kínai közmondásnak mára lett egy ott is, itthon is terjedő gyakorlatias alternatívája.
A tömeg elhízik, tehát 'naggyá' válik. Tőlem ez független..
Ha ezt akarjátok..
De én csak a zsírfóbiás trenddel szemben vettem fel a kesztyűt, nem értem most miért én vagyok a rossz. Én vagyok a lekezelő, az aki nekem lekezelő stílusban ír, azzal miért nincs semmi baj? Kettős mérce, vagy mi?
Meg hogy lehet a zsírfóbiás (homi?) gyúrósnak igazat adni, bákker? Milyen elv vagy megközelítés ez? Nem gondolod hogy a tömeg kicsit igazságtalan?
Mert a tudásod még nem jogosít fel arra, hogy olyan stílusban, olyan hangnemben beszélj az emberekkel, ahogyan azt teszed!!!
Ezt képtelen vagy felfogni ???? bakker!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!