Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy magam ezen az...

Miért érzem úgy magam ezen az oldalon, mint a belpolitikain? Jól látom, hogy itt már nem is elsősorban a fogyókúra a lényeg, hanem elvi viták színtere lett és a mást vallók sárba-tiprása a cél?

Figyelt kérdés

Minden féle-fajta fogyókúrás úgy védi és isteníti a saját maga által követett utat, és úgy támadja és mocskolja a mások által jónak vélt fogyókúrás módozatokat, mint az egyes pártok képviselői a politikai topikban!

Vagy csak én érzem így?

2013. nov. 11. 09:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van !
2013. nov. 11. 09:35
 2/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Ha ugyanazok vitáznak... meg ha ilyen a stílus általában is, nem csak a neten, hanem az életben is, akkor úgy kb nincs min csodálkozni.
2013. nov. 11. 10:17
 3/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:
100%

Jut eszembe. Ma reggel az üzeneteim közt volt egy levél, amiben csak úgy le szellemifogyatékosoztak, egy kommentem miatt.

Na?

Az illető vette a fáradságot, hogy ezt megírja nekem privátin. :) Drága ember, biztos a javamat akarta.

2013. nov. 11. 10:19
 4/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az elvi csaták fontosak és építő jellegűek lehetnek, elméleti háttér nélkül a gyakorlat kissé kockázatosabb :)

De végül dönt a gyakorlat. Én csak gyakorlatban is működő elveket vagyok hajlandó képviselni.

És miért van sok vita? Mert a látszat ellenére az emberek még nem tesznek magasról egymás fejére.

2013. nov. 11. 10:20
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
38%-os, most nem akarok vitatkozni, de te vagy az aki mindent leszólsz és aki csirkemáj diétát javasol, na meg persze azt, hogy együnk egész nap csak 2-3x de töpörtyűt...
2013. nov. 11. 10:26
 6/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Én akarok vitatkozni. A 38-as leszól, de segít és nem sérteget.

Ha arról beszél, hogy mit csinálsz és mit eszel, az más, mintha lehülyéz, vagy még rosszabb. Ha meg minősítget, azzal nem a vitát élteti, hanem ellenállást szít. Én ez ellen vagyok - viszont nem fogok erről senkivel vitázgatni.

Most ez a kérdés erről szól - itt nem vesztegetem az időmet. Máshonnan elmegyek szó nélkül, nem kötelező beszállni. Persze mindezt a saját káromon tanultam. :)

2013. nov. 11. 10:43
 7/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező jól látod. Valamelyik témában megemlítettem, hogy zöldséges rétest sütöttem magamnak és kapásból ketten leugattak, hogy micsoda szemét ételt eszem és zsírdisznó leszek :D
2013. nov. 11. 12:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon így van,itt van a legtöbb "okos" ember...főleg egy bizonyos diétát követők között...had ne kelljen kimondanom :)
2013. nov. 11. 13:18
 9/23 anonim ***** válasza:

80%-os, igen.

Mert a máj még mindig étel, ellenben mondjuk egy rétessel.

De a májas felvetésnél úgy emlékszem nem is igazán volt mondanivalód, érved, gondolatod, csak szimplán nem tetszett amit írtam.

No így eleve esélytelen az építő jellegű vita, hiszen Neked még a saját elképzeléseid mögött sincs igazán érved, nyilván nem tudod megérteni mások nézőpontját. De ha az eltelt idő alatt esetleg akadt ötleted, hogy miért is ne egyen az ember (sok) májat, én bármikor elolvasnám.

2013. nov. 11. 15:14
 10/23 A kérdező kommentje:

Szóval, én úgy gondolom, az is elég lenne, ha van egy kérdés, arra megírjuk a saját válaszunkat, és majd a kérdező eldönti a sok-sok válasz közül, hogy melyiket fogadja el.

Attól, hogy nemcsak a saját véleményünket írjuk, hanem mellette még a másikét "leminősítjük" és a másik válaszolót lehülyézzük stb. stb. az szerintem teljesen felesleges. Egyrészt mert nem tartozik a kérdéshez, hogy én a másik válaszát miért nem tudnám elfogadni, másrészt adjuk már meg a kérdezőnek a jogot, hogy saját ízlése vagy egyéb szempontok alapján válassza ki, hogy neki majd melyik út lesz a követendő.

Olyan felesleges a másikat és a másik által adott válaszokat elkezdeni "leminősíteni", és ezáltal egy parázs vitát gerjeszteni. Szerintem.

2013. nov. 11. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!