Deréktájról fogyásról valami tipp?
rázd a csípőd és fingj nagyokat.
nekem bevált.
Kardió torna hatásos, igaz, mindenhonnan megy le zsír (a mellem szerencsére nekem nem kisebbedett látványosan).
Amit én most rendszeresen végzek: hatütemű fekvőtámasz, jumping jack (én ugri-bugrinak hívom :D), hasprés, kitörés - már ezektől is vékonyodott a derekam, pedig csak pár hete csinálom, és nem is bírok két sorozatnál többet, mert tunya időszakon vagyok épp túl...
Tudom, hogy nincs helyi fogyás. :) de van egy régi trükk., a hullahopp karika. Amennyiben forgatod, elég hamar érezni fogod a deréktáji izmokat és szépen izzaszt, ha meghajtod. A lábadon is alakít, mert azzal kapaszkodsz.
A másik régi trükk a seprűnyél. A feneked legyen rögzítve, ülj valamin teljes fenékkel, hogy a térded ne nyúzd, és forgasd magad a válladon a seprűnyéllel. Oldalra le-fel, egy síkban maradva, és jobbra-balra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!