Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdődő anorexia? Mit csináljak?

Kezdődő anorexia? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, azt hiszem beteg. Tavaly lelki gondok miatt ledobtam magamról pár hét alatt 12 kilót. Aztán összejöttem a barátommal, ami kicsit megdobta az önbizalmamat, és így ez stagnált.Azt hittem elmúlt. Most megint előjött... Nem eszem szinte semmit napokig, hetekig... Kidobálom a kajáimat, amit kapok, rendszeresen mérem magam a mérlegen. Érzem, hogy gyenge vagyok, és eléggé ideges is, gondolom valamit hiányol a szervezetem. Mégis egyre lejjebb és lejjebb akarok menni. Ezek az anorexia kezdődő tünetei lennének? Hogy tudnám abbahagyni?

2013. nov. 10. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Pszichés betegség, jelenleg pszichológusokban tudunk bízni.

Pszichiátereket nem ajánlok, őket ne tekintsd problémamegoldóknak, pusztán a gyógyszeripar leghatékonyabb ügynökeinek.

2013. nov. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!