Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pénteken és szombaton...

Ha pénteken és szombaton eljárok futni, formálodhatok tőle? (combok, fenék, has)

Figyelt kérdés

fogyni nem szeretnék, nincs rajtam felesleg, csak szép feneket akarok és combokat.

viszont csak heti két alkalommal tudok futni, sajnos nincs időm többre.

Szerintetek ? :)

18/L

2013. nov. 4. 19:23
1 2 3
 21/26 Makoscsiga ***** válasza:
Nagyban függ ez attól, hogy mennyit futsz, milyen terepen és milyen tempóban. A feneked szeretnéd edzeni, akkor próbálj meg lehetőleg dombosabb helyeken futni. pl. Gellért hegy Budapesten. A futással ha fogyni is szeretnél, azért növelni kell a távot és az időt rendesen...
2013. nov. 5. 19:15
 22/26 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :)
2013. nov. 5. 19:54
 23/26 anonim ***** válasza:

Csigabigaaa!!

Hogy voltam én eddig, már tudom Ki hiányzott! De rég fórumoztam.. és igen :)))

Persze, toljuk a jó futást, mert nagyon kevés nőt vernek meg mostanában, fontos hogy önmaguk ellen tegyenek a tinilányok, cigánybűnözők (ha lennének ilyenek) véges kapacitással bírnak.

Na de, mellette együnk jó sok tk kenyeret és zabot-müzlit, anélkül nincs jó alak. Futóknak kötelező (tejjel) :))

2013. nov. 5. 23:03
 24/26 Makoscsiga ***** válasza:

"Persze, toljuk a jó futást, mert nagyon kevés nőt vernek meg mostanában, fontos hogy önmaguk ellen tegyenek a tinilányok, cigánybűnözők (ha lennének ilyenek) véges kapacitással bírnak. "

Ha ez egyátalán lehetséges, neked sikerült azt a Táplálkozásfogyatékost is alalmúlnod. Te véletlenül nem ilyen ropikezű pókhasú kis nyomi vagy, aki suli után itt osztja az észt, de amúgy repül neki a saller, ha nem eszi meg anyu rakottkrumpliját? Mert a hozzászólásaidból nagyon ezt a képet fested magadról...

2013. nov. 5. 23:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Aminek látni akarsz a hozzászólásaim alapján, olyan képet alkotsz. Nagy arc lehetsz ez alapján Te is. :D

De tényleg, fussanak csak, mégis miért ne :)

Senki sem mondhatja, hogy szellemileg túlterhelő mozgásformáról lenne szó, ez megy mindenkinek, akkor meg nem lehet baj vele :))

2013. nov. 5. 23:17
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Táplálkozásfogyatékos :D

Nyilván jól megértettétek egymást, gondolom :-)

2013. nov. 5. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!