Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pénteken és szombaton...

Ha pénteken és szombaton eljárok futni, formálodhatok tőle? (combok, fenék, has)

Figyelt kérdés

fogyni nem szeretnék, nincs rajtam felesleg, csak szép feneket akarok és combokat.

viszont csak heti két alkalommal tudok futni, sajnos nincs időm többre.

Szerintetek ? :)

18/L

2013. nov. 4. 19:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Lehet nálad más a rengeteg, mint nálam. Az igazán jó fenekű csajok nem véletlenül guggolnak, és megy a 'shut up and squat' és társai. Olyan feneked hótziher, hogy nem lesz a futástól. De lehet csak én vagyok maximalista.
2013. nov. 4. 20:13
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt a futás elég káros hatású a női szervezetre, másrészt nem egy komoly izommunka.

Heti 2 futás egyszerűen a mélyebb gondolkodás hiányára utal. Te sem gondoltad át, hogy most edzeni akarsz, akkor értelmes gyakorlatot végezz. Valószínűleg nem is értesz hozzá, így nem a te hibád.

El kellene járni hetente 3-4 edzésre. Jógázni, Qigongozni, harcművészezni, boxolni lehet. Erősíteni otthon.

Futkosást hagyd meg a tiniribi divatmajom csajoknak, vagy a kismalacoknak. Legyél okosabb és eredményesebb náluk.

2013. nov. 5. 09:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Jézusom..köszönöm inkább megoldom egyedül
2013. nov. 5. 15:19
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Jól haladhatsz az egyedül megoldásban. 18 éves nők híresen jól értenek az edzéshez, miért is kérnének segítséget.

Nincs is tinicsaj flabelosz edzéseken meg zumbán, hiszen.. értenek hozzá és tudják hogy mennyire nevetséges mozgás. Futó csajok sincsenek.. hiszen szakértők..

2013. nov. 5. 15:22
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Jaja. Azért van ennyi jótestű csaj mindenfelé. (" ")
2013. nov. 5. 15:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Naná. Van aki a lógó csecseket szereti, vagy az izomzattól gyakorlatilag megszabadított testet. Kinek mi a jó. :D
2013. nov. 5. 15:35
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Ú, meg még ezt akartam belinkelni: [link]

Hát nem csodás?

2013. nov. 5. 15:44
 18/26 anonim ***** válasza:

[link]

Edzéshez.

2013. nov. 5. 15:52
 19/26 A kérdező kommentje:
én csak egy szaros kérdést tettem fel amire igen, vagy nem választ várok. amellé nem kertem okoskodást
2013. nov. 5. 17:49
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor NEM.
2013. nov. 5. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!