Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet az, hogy ha valaki...

Lehet az, hogy ha valaki sokat fogyott fázósabb lesz?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hülye kérdés és amúgy semmi köze hozzá, de amióta fogytam 20 kilót annyira fázós vagyok, hogy az valami hihetetlen. Most teljesen normális egyébként a súlyom, nem lettem túl vékony.

L/19

2013. okt. 1. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Magasságodat nem írtad,a magas emberek a nagyobb testfelületükön több hőt adnak le,tehát hamarabb kezdenek fázni. Én 176/66 ról lettem 176/61,mozgásban még elfogadható a hőérzetem,de a főiskolán a héten már félhosszú prémes dzsekiben ültem,annyira fáztam. Remélem Neked ennyire nem kellett beöltözni suliba. 21/l
2013. okt. 4. 20:16
 22/25 A kérdező kommentje:
158 centi vagyok, szóval abszolút nem magas, sőt. Egyébként volt olyan, hogy kabátban ültem végig néhány órát.
2013. okt. 5. 13:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Amióta biciklivel közlekedem, lement rólam 25 kiló, pedig a táplálkozásomon érdemben semmit sem változtattam: továbbra is megeszem gyakorlatilag MINDENT.

Nemhogy nem lettem fázós -- sose voltam az --, de most már pillanatok alatt kimelegszem. Épp ezért kínzás nekem, hogy csupa "szűk tűrésű melegkedvelő" csajokkal lakom együtt, és azért nem kellemes, hogy amikor megérkezem jól leizzadva, kifulladva, nem lehet ablakot nyitni a befulladt, bűzlő szobában, mert rögtön megy a hisztérikus visítás, hogy "Jaaaj, fáázuuunk!" (Van közte olyan is, aki 20-21 fokban!!! vastagon beöltözve, sállal a nyakában gubbaszt, és mikor este főztem, és kinyittam az ablakot, hogy kimenjen a kajaszag, rögtön balhézni akart, hogy megfázik a feje a másik szobában, és agyhártyagyulladást fog kapni... No comment...)

Megjegyzem, ők SOHA nem végeznek SEMMI érdemi testmozgást, bár a többségük nincs elhízva.

Csak azt akarom mindezzel mondani, hogy az, hogy ki mennyire fázós, nem a hájrétegtől függ, hanem a keringésétől. Márpedig minél többet mozog valaki, annál jobb a keringése, így annál jobban fogja viselni a szélsőséges hőmérsékleteket. (A nagy meleget is!) Ha kövér, ha nem.

2013. dec. 3. 00:57
 24/25 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, sportolok eleget, heti 8 órát minimum, mégis fázós vagyok :D
2013. dec. 13. 07:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Hm. Hát akkor nincs több ötletem, csak azt tudom mondani, hogy idővel majd megszokod. Mindent meg lehet szokni. Szibériában ilyenkor még kifekszenek napozni.:-))
2013. dec. 14. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!