Lehet az, hogy ha valaki sokat fogyott fázósabb lesz?
Lehet, hogy kicsit hülye kérdés és amúgy semmi köze hozzá, de amióta fogytam 20 kilót annyira fázós vagyok, hogy az valami hihetetlen. Most teljesen normális egyébként a súlyom, nem lettem túl vékony.
L/19
Mostmár értem miért szeretik a ducibb barátmőim annyira a telet:)
Én csak 12 kilót fogytam, és most hogy mondod én is jobban fázok, mint msákor, azt hittem, csak hidegebb van:D
Írtak csípős dolgokat? Az jó.
Gyömbér se megy? Szerecsendió? Fahéj esetleg? Fokhagyma, hagyma..?
Másik ami lehet még, az a fogyás után Vér hiány. Ezen nem segítenek csípős dolgok. Piros bogyókat, olajos magokat kell enni, és pl. angelica gyökérből teát. Ez nagy titok egyébként, használd hátha segít.
Ez a melegítés inkább energetikai értelmű, számunkra (számomra is) nehezen megfogható. Csak próbát kell adni neki, ennyit tehetünk. Nem kell hinni benne, nem kell szeretni, tartani kell az elveket, és örülni ha segítenek. Gyömbért, fahéjat, szerecsendiót nem csak ételek ízesítésére, de teaként is lehet fogyasztani.
A vérünk erősítésére (nem tudom milyen módon működik, jelenleg nincs is időm jobban belemélyedni) keleten szeretik használni a már felsorolt piros bogyós gyümölcsöket (málna, eper, ribizli, szeder, áfonya) dió-mandula, és nagyon jó még az angyalgyökér (gyógynövényboltból, keleti üzletből..). Teának, utána a hozzávalókat elnassolva.. Meglesz a könyvem, írok egy mennyiségi ajánlást is hozzá..
Én ha fázom, próbálok valami meleget fogni a kezembe. Szépen segít ez is átmelegíteni a testet akut módszerként. A teáscsésze és a pipa átmelegedő feje is így hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!