Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet az, hogy ha valaki...

Lehet az, hogy ha valaki sokat fogyott fázósabb lesz?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hülye kérdés és amúgy semmi köze hozzá, de amióta fogytam 20 kilót annyira fázós vagyok, hogy az valami hihetetlen. Most teljesen normális egyébként a súlyom, nem lettem túl vékony.

L/19

2013. okt. 1. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mostmár értem miért szeretik a ducibb barátmőim annyira a telet:)

Én csak 12 kilót fogytam, és most hogy mondod én is jobban fázok, mint msákor, azt hittem, csak hidegebb van:D

2013. okt. 2. 13:08
 12/25 anonim ***** válasza:
No majd meglátjuk. Én kb. 163/78-ról fogytam 10 kilót, egyelőre semmi változás, sokkal kevésbé fázom, mint az átlag, de még hátravan minimum ugyanennyi... :)
2013. okt. 2. 14:25
 13/25 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm ezt a sok választ. Majd próbálkozok a tippekkel kivétel az erőspaprikával, mert semmilyen csípős kaját nem bírok megenni.
2013. okt. 2. 15:24
 14/25 anonim ***** válasza:

Írtak csípős dolgokat? Az jó.

Gyömbér se megy? Szerecsendió? Fahéj esetleg? Fokhagyma, hagyma..?

Másik ami lehet még, az a fogyás után Vér hiány. Ezen nem segítenek csípős dolgok. Piros bogyókat, olajos magokat kell enni, és pl. angelica gyökérből teát. Ez nagy titok egyébként, használd hátha segít.

2013. okt. 2. 16:33
 15/25 A kérdező kommentje:
A fahéj, szerencsendió, gyömbér stb. az oké, azokat szeretem. Meg az olajos magvakat, bogyós gyümölcsöket is. Köszönöm.
2013. okt. 3. 08:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Én csak (eddig, de még van hátra pár leadnivaló kiló) 7 kilót fogytam, 73-ról 66-ra, de én is sokkal fázósabb lettem, a nagy, fekete szőrmés kabátomba is megfagyok.
2013. okt. 3. 09:03
 17/25 anonim ***** válasza:
A retekcsíráról olvastam még, hogy melegít... Szerintem számottevő nem lehet, a páromat kéne megkérdezni, ő fázósabb, télen is szeret motorral járni munkába (hajnali 5-7 között) s szereti a retekcsírát... De nem igazán hiszem, hogy csodákra lenne képes a cucc... A csípős dolgokról még korlátozottan hihető a melegítő hatás, egy ideig...
2013. okt. 3. 14:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez a melegítés inkább energetikai értelmű, számunkra (számomra is) nehezen megfogható. Csak próbát kell adni neki, ennyit tehetünk. Nem kell hinni benne, nem kell szeretni, tartani kell az elveket, és örülni ha segítenek. Gyömbért, fahéjat, szerecsendiót nem csak ételek ízesítésére, de teaként is lehet fogyasztani.

A vérünk erősítésére (nem tudom milyen módon működik, jelenleg nincs is időm jobban belemélyedni) keleten szeretik használni a már felsorolt piros bogyós gyümölcsöket (málna, eper, ribizli, szeder, áfonya) dió-mandula, és nagyon jó még az angyalgyökér (gyógynövényboltból, keleti üzletből..). Teának, utána a hozzávalókat elnassolva.. Meglesz a könyvem, írok egy mennyiségi ajánlást is hozzá..

Én ha fázom, próbálok valami meleget fogni a kezembe. Szépen segít ez is átmelegíteni a testet akut módszerként. A teáscsésze és a pipa átmelegedő feje is így hatnak.

2013. okt. 3. 15:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Inkább mert keveset esztek, az elfogyasztott kaja egy része hővé alakul, és az tartja a testhőmérsékletet. Én nem fogytam ugyan sokat, viszont van hogy felugrik rám pár kiló, és olyankor egy pár napig kevesebbet eszem... na akkor én is majd meg tudok fagyni, különösen a kezem-lábam hűl ki rettentően. Úgy magyaráztam, hogy kevesebb a kalória, kevesebb alakulhat hővé, és akkor a szervezet inkább a létfontosságú szerveket védi... ezért nem szeretek élen fogyózni :D
2013. okt. 4. 16:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Ilyen válasz is logikus. Ezért is, a kalóriabevitelt korlátozó fogyás elképzelés.. elég sajátságos dolgokkal jár.
2013. okt. 4. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!