Lehet az, hogy ha valaki sokat fogyott fázósabb lesz?
Lehet, hogy kicsit hülye kérdés és amúgy semmi köze hozzá, de amióta fogytam 20 kilót annyira fázós vagyok, hogy az valami hihetetlen. Most teljesen normális egyébként a súlyom, nem lettem túl vékony.
L/19
Logikus, hiszen a zsír hőszigetelő, de gondolom, erősen személy- és helyzetfüggő ez, elvégre az, hogy fázunk-e, sok tényezőn múlik (rossz hangulatban, kialvatlanul sokkal jobban tud fázni az ember, pl.).
Tenni szerintem nem tudsz semmit (meghízni nyilván nem akarsz, de az amúgysem lenne bölcs döntés), de nem tartom kizártnak, hogy megszokd a vékonyabb hájréteget... Az én testem egyszer spontán elkezdett több hőt termelni mozgás esetén (a súlyommal nem történt semmi, nem tudom, mi váltotta ki), azóta huszonfokban nem tudok túrázni, viszont 0 fokban elég egy vastagabb pulóver, ha kimegyek sétálni.
Nekem 25 kiló fogyás után kicsit elkezdtek fázni a végtagjaim néha. Nekem erős paprika fogyasztása segített a probléma fixálásában. Egy kis ideig a rendszeres fogyasztása megszűnteti/csökkenti ezt a gondot. Tapasztalatból mondom, hogy dagadtan se voltam egy jó hidegtűrő képességgel megáldva. Viszont igy a hideg beköszöntével egyszerűen ki lehet küszöbölni a problémát. Kevés öltözékben sétálni az utcán. Pár napig ha nem a helyi közértbe jársz vásárolni, hanem a 2-3 km-el odébbibe, akkor egyből alkalmazkodsz majd. Nem fogsz fázni, mert gyorsan sétálsz a hideg miatt --> a tested hőt termel, nem is keveset.
Én tél környékén igy szoktam "akklímatizálódni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!