Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha tavasszal újra elkezdek...

Ha tavasszal újra elkezdek futni, de közben télen edzenék (hasra, lábra, karra) az étkezésemet megkéne változtatni?

Figyelt kérdés
Édességről leszoktam, fehér lisztből készült dolgokat nem eszek, kenyeret is csak barnát, húst sokat eszek minden nap, nagyon szeretem. Reggeli,tízórai,vacsora - ezekben mindig van valami hús, általában felvágott. ebédre is mindig valami húsost eszek salátákkal vagy rizzsel. Ha ilyen étrend mellett súlyoznék izmot nem veszítenék? És ha tavasszal elkezdenék újra futni akkor gondolom jövő ilyenkorra elég látható eredménye lenne(?)
2009. nov. 6. 14:57
 1/1 Krisz85 ***** válasza:
A felvágott nem hús sajnos. Fogyassz normális húst, pl. csirkemellet, halat, pulykaszínhúst. Most is elkezdheted a futást, így még korábban lenne látható eredménye a céljaidnak. A lényeg, a rizst edzés után azonnal el kell fogyasztanod. Ha súlyzózol és heti 3-4x futsz alacsony intentizással kb. fél órát folyamatosan, akkor nagyon hamar látható eredménye lesz. Bár függ attól is mi a célod, szálkásság, vagy tömegnövelés. Az írásodból nekem az utóbbi jön le egyébként.
2009. nov. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!